Hill's Feline Mature Adult Kip 2 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Hill's Feline Mature Adult Kip 2 kg
 • Hill's Feline Mature Adult Tonijn 2 kg

Hill's Feline Mature Adult

Kattenbrokken

Hill's
150030

3 varianten vanaf € 24,39

Perfect gebalanceerde voeding Het Science Plan Active Longevity kattenvoer van Hill's voldoet aan alle voedingsbehoefte van oudere katten. Het voer is speciaal ontwikkeld voor katten ouder dan 7 jaar. Gezonde kat Het Hill's Science Plus kattenvoer ondersteunt de gezonde werking van de nieren door een mix van de antioxidant vitaminen E en C. Door de verbeterde afstemming van fosfor en sodium wordt overbelasting van de nieren voorkomen. Ook zorgt het voer extra ondersteuning van alle vitale organen dankzij het speciaal uitgebalanceerde mineralengehalte. Voedingsstoffen De lekkere ingrediënten in Science Plan Active Longevity zijn makkelijk te verteren, waardoor de voedingstoffen optimaal worden opgenomen. Hierdoor blijft je huistijger een jonge en levendige kat.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Hill's Feline Mature Adult Kip Kip 2 kg

Direct leverbaar

€ 24,39

Hill's Feline Mature Adult Tonijn Tonijn 2 kg

Direct leverbaar

€ 24,39

Hill's Feline Mature Adult Kip Kip 10 kg

4 dagen levertijd

€ 57,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150030

  • Voor katten vanaf 7 jaar
  • Ondersteunt de werking van de nieren
  • Makkelijk verteerbaar

  Perfect gebalanceerde voeding

  Het Science Plan Active Longevity kattenvoer van Hill's voldoet aan alle voedingsbehoefte van oudere katten. Het voer is speciaal ontwikkeld voor katten ouder dan 7 jaar.

  Gezonde kat

  Het Hill's Science Plus kattenvoer ondersteunt de gezonde werking van de nieren door een mix van de antioxidant vitaminen E en C. Door de verbeterde afstemming van fosfor en sodium wordt overbelasting van de nieren voorkomen. Ook zorgt het voer extra ondersteuning van alle vitale organen dankzij het speciaal uitgebalanceerde mineralengehalte.

  Voedingsstoffen

  De lekkere ingrediënten in Science Plan Active Longevity zijn makkelijk te verteren, waardoor de voedingstoffen optimaal worden opgenomen. Hierdoor blijft je huistijger een jonge en levendige kat.
 • Producteigenschappen

  Eenheid 1
  Leeftijdsgroep kat Senior
  Prijsper kg 1220
 • Samenstelling

  Kip: kippen- (33%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 51%), tarwe, brouwersrijst, maïsglutenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

  Tonijn: gemalen rijst, kippen- en kalkoenenmeel, maïsglutenmeel, gemalen maïs, dierlijk vet, tonijnmeel (8%), mineralen, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, visolie, L- lysine hydrochloride, taurine, L-tryptofaan, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Anderen bekeken ook