Hill's Feline Kitten Kip 400 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Hill's Feline Kitten Kip 2 kg
 • Hill's Feline Kitten Kip 2 kg

Hill's Feline Kitten

Kattenbrokken

Hill's
151949

2 varianten vanaf € 6,39

Complete voeding voor je kleine pluizenbal Het Hill's Science Plan Healty Development kattenvoer is speciaal voor kittens. Het voer zorgt voor een goede ontwikkeling tijdens het eerste jaar van je kat. De klinisch bewezen antioxidanten in het voer zorgen voor een optimale ondersteuning van het immuunsysteem. Het uitgebalanceerde natrium- en fosforgehalte zorgt voor gezonde vitale organen. In het voer is ook taurine verwerkt. Hierdoor wordt de hartfunctie en de netvliesstructuur gestimuleerd voor een gezonde groei. Ook draagt het voer bij aan een gezonde spijsvertering dankzij de hoogwaardige ingrediënten. Smakelijk De knapperige brokken met tonijn of kipsmaak zijn onweerstaanbaar voor je kitten. Door het waardevolle DHA uit visolie blijft de huid van je kitten gezond en krijgt hij een prachtig zijdezachte en glanzende vacht. De voeding is makkelijk te verteren, waardoor de hoeveelheid ontlasting wordt gereduceerd. Waardoor je dus minder vaak de kattenbak hoeft te legen!
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Kip 400 gr

Direct leverbaar

€ 6,39

Kip 2 kg

Direct leverbaar

€ 27,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 151949

  • Voor kittens tot 12 maanden
  • Helpt bij de ontwikkeling van jouw kat
  • Ondersteunt het immuunsysteem

  Complete voeding voor je kleine pluizenbal

  Het Hill's Science Plan Healty Development kattenvoer is speciaal voor kittens. Het voer zorgt voor een goede ontwikkeling tijdens het eerste jaar van je kat. De klinisch bewezen antioxidanten in het voer zorgen voor een optimale ondersteuning van het immuunsysteem. Het uitgebalanceerde natrium- en fosforgehalte zorgt voor gezonde vitale organen. In het voer is ook taurine verwerkt. Hierdoor wordt de hartfunctie en de netvliesstructuur gestimuleerd voor een gezonde groei. Ook draagt het voer bij aan een gezonde spijsvertering dankzij de hoogwaardige ingrediënten.

  Smakelijk

  De knapperige brokken met tonijn of kipsmaak zijn onweerstaanbaar voor je kitten. Door het waardevolle DHA uit visolie blijft de huid van je kitten gezond en krijgt hij een prachtig zijdezachte en glanzende vacht. De voeding is makkelijk te verteren, waardoor de hoeveelheid ontlasting wordt gereduceerd. Waardoor je dus minder vaak de kattenbak hoeft te legen!
 • Producteigenschappen

  Eenheid 1
  Leeftijdsgroep kat Kitten / Junior
  Prijsper kg 639
 • Samenstelling

  Kip: kippen- (46%) en kalkoenenmeel (gecombineerd: 65%), gemalen maïs, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, gedroogde bietenpulp,lijnzaad, cellulose, DLmethionine, brouwersrijst, taurine, tryptofaan, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

  Tonijn: kippen- en kalkoenenmeel, maïs, dierlijk vet, tonijnmeel (6%), maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, mineralen, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, visolie, L-lysine hydrochloride, L-tryptofaan, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen).

Anderen bekeken ook