Hill's Feline Adult Oral Care 5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.

Hill's Feline Adult Oral Care

Kattenbrokken

Hill's
150661

1 varianten vanaf € 52,69

Weg met tandplak en tandsteen Door de antioxidanten en de geavanceerde oral care technologie van het Hill's Science Plan Oral Care kattenvoer wordt tandplak vermindert en tandsteen voorkomen bij je volwassen kat. Het voer zorgt voor een dagelijkse gebitsbescherming en verfrist de adem van je kat. Gezonde spieren en een slanke lijn Ondersteun de gezondheid van je kat met dit speciale Hill's kattenvoer. Het Science Plan Oral Care voer zorgt voor het behoud van gezonde en flexibele spieren. Neigt je kat een beetje naar overgewicht? Het voer is niet alleen erg lekker voor je favoriete metgezel, maar helpt ook bij het behouden van het ideale lichaamsgewicht. Smakelijk Het Hill's Science Plan Oral Care heeft een heerlijke kipsmaak en bevat natuurlijke conserveringsmiddelen met gemengde tocoferolen, citroenzuur en rozemarijnextract. De brokken zijn ook uitermate geschikt als dagelijkse voeding.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Hill's Feline Adult Oral Care Kip 5 kg

Direct leverbaar

€ 52,69

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150661

  • Vermindert tandplak en tandsteen
  • Voor volwassen katten
  • Voor een frisse adem

  Weg met tandplak en tandsteen

  Door de antioxidanten en de geavanceerde oral care technologie van het Hill's Science Plan Oral Care kattenvoer wordt tandplak vermindert en tandsteen voorkomen bij je volwassen kat. Het voer zorgt voor een dagelijkse gebitsbescherming en verfrist de adem van je kat.

  Gezonde spieren en een slanke lijn

  Ondersteun de gezondheid van je kat met dit speciale Hill's kattenvoer. Het Science Plan Oral Care voer zorgt voor het behoud van gezonde en flexibele spieren. Neigt je kat een beetje naar overgewicht? Het voer is niet alleen erg lekker voor je favoriete metgezel, maar helpt ook bij het behouden van het ideale lichaamsgewicht.

  Smakelijk

  Het Hill's Science Plan Oral Care heeft een heerlijke kipsmaak en bevat natuurlijke conserveringsmiddelen met gemengde tocoferolen, citroenzuur en rozemarijnextract. De brokken zijn ook uitermate geschikt als dagelijkse voeding.
 • Producteigenschappen

  Eenheid 1
  Leeftijdsgroep kat Volwassen
  Prijsper kg 1054
 • Samenstelling

  Kippen- (38%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 58%), gemalen rijst, maïs, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, mineralen, plantaardige olie, eiwithydrolysaat, DL-methionine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Anderen bekeken ook