Hill's Feline Adult Light 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Hill's Feline Adult Light 1,5 kg

Hill's Feline Adult Light

Kattenbrokken

Hill's
153755

2 varianten vanaf € 21,49

Gezonde light voeding Het Hill's Science Plan Light kattenvoer is speciaal ontwikkeld om het ideale gewicht van je volwassen kat te behouden. En tegelijkertijd wordt je kat ook voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Minder calorieën en vet De Hill's Mature Light brokken bevatten, in vergelijking met Science Plan Adult, 24% minder calorieën en 60% minder vet. Daarnaast zet de toegevoegde L-carnitine het aanwezige vet om in energie. Hierdoor behoudt je huistijger een slank lijn. Weg met het hongergevoel Ondanks dat het voer een light product is, zorgt het voor een goede vulling. Door de voedingsvezels is je kat eerder voldaan en blijft het hongergevoel uit tussen de maaltijden in. Versterkt immuunsysteem Het Hill's light kattenvoer helpt het immuunsysteem gezond te houden. De klinisch bewezen anti-oxidantenformule beschermt de lichaamscellen van je kat en voorkomt eventuele ziekten.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Hill's Feline Adult Light Kip 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 21,49

Hill's Feline Adult Light Kip 10 kg

4 dagen levertijd

€ 64,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 153755

  • Voor volwassen katten
  • Bevat minder calorieën en vet
  • Zorgt eerder voor een voldaan gevoel

  Gezonde light voeding

  Het Hill's Science Plan Light kattenvoer is speciaal ontwikkeld om het ideale gewicht van je volwassen kat te behouden. En tegelijkertijd wordt je kat ook voorzien van alle benodigde voedingsstoffen.

  Minder calorieën en vet

  De Hill's Mature Light brokken bevatten, in vergelijking met Science Plan Adult, 24% minder calorieën en 60% minder vet. Daarnaast zet de toegevoegde L-carnitine het aanwezige vet om in energie. Hierdoor behoudt je huistijger een slank lijn.

  Weg met het hongergevoel

  Ondanks dat het voer een light product is, zorgt het voor een goede vulling. Door de voedingsvezels is je kat eerder voldaan en blijft het hongergevoel uit tussen de maaltijden in.

  Versterkt immuunsysteem

  Het Hill's light kattenvoer helpt het immuunsysteem gezond te houden. De klinisch bewezen anti-oxidantenformule beschermt de lichaamscellen van je kat en voorkomt eventuele ziekten.
 • Producteigenschappen

  Eenheid 1
  Leeftijdsgroep kat Volwassen
  Prijsper kg 1433
 • Samenstelling

  Kip: kippen- (38%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 58%): brouwersrijst, maïs, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, L-carnitine, DL-methionine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

  Tonijn: Maïs, kippen- en kalkoenenmeel, maïsglutenmeel, brouwersrijst, cellulose, tonijnmeel (9%), gedroogde bietenpulp, meel van erwtenzemelen, dierlijk vet, mineralen, eiwithydrolysaat, L-carnitine, DL-methionine, L-lysine hydrochloride, taurine, L-tryptofaan, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Anderen bekeken ook