Carocroc Kitten 33/19 2 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Carocroc Kitten 33/19 2 kg

Carocroc Kitten 33/19

Kattenbrokken

Carocroc
158047

2 varianten vanaf € 12,89

Speciaal voor kittens Voor je kitten is het van belang dat hij in zijn eerste weken en maanden voeding krijgt die zijn groei ondersteund. Geef hem daarom CaroCroc kitten. Deze natuurlijke en uitgebalanceerde voeding helpt je kleine vriend met het ontwikkelen van zijn tanden, spieren, beenderstelsel en het verteringsstelsel. Mooie en glanzende vacht Door de optimale verhouding van omega-3 en -6 vetzuren in het kittenvoer wordt de huid van je kitten gevoed en verzorgd. Dit resulteert in een mooie, glanzende en zijdezachte vacht. Gezonde voeding Het CaroCroc kittenvoer is gemaakt met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, vitaminen en mineralen en dus zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder kunstmatige conserveermiddelen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Carocroc Kitten 33/19 2 kg

7 dagen levertijd

€ 12,89

Carocroc Kitten 33/19 7 kg

Direct leverbaar

€ 30,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 158047

  • Voor kittens tot 12 maanden
  • Ondersteunt de groei
  • Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

  Speciaal voor kittens

  Voor je kitten is het van belang dat hij in zijn eerste weken en maanden voeding krijgt die zijn groei ondersteund. Geef hem daarom CaroCroc kitten. Deze natuurlijke en uitgebalanceerde voeding helpt je kleine vriend met het ontwikkelen van zijn tanden, spieren, beenderstelsel en het verteringsstelsel.

  Mooie en glanzende vacht

  Door de optimale verhouding van omega-3 en -6 vetzuren in het kittenvoer wordt de huid van je kitten gevoed en verzorgd. Dit resulteert in een mooie, glanzende en zijdezachte vacht.

  Gezonde voeding

  Het CaroCroc kittenvoer is gemaakt met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, vitaminen en mineralen en dus zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder kunstmatige conserveermiddelen.
 • Producteigenschappen

  Eenheid 1
  Leeftijdsgroep kat Kitten / Junior
  Prijsper kg 645
 • Samenstelling

  Gevogelte (38%), dierlijk eiwitextract (17%), maïsgluten, rijst, maïs, dierlijk vet (rund, gevogelte), tarwe, gehydrolyseerde kippenlever, bietenpulp, visolie (zalm), mineralen, cellulose

Anderen bekeken ook