Canadiancat Company Kattenmand Cocon Yukon Grijs 52x45x33 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Canadiancat Company Kattenmand Cocon Yukon Grijs 52x45x33 cm
 • Canadiancat Company Kattenmand Cocon Yukon Groen 52x45x33 cm

Canadiancat Company Kattenmand Cocon Yukon

Mandjes

CanadianCat Company
185659

2 varianten vanaf € 54,99

Kattenmand cocon Deze prachtig beklede kattenmand is er in vele kleuren. Van naturel tot een hippe, frisse kleur, alles is mogelijk. Deze warme, beschutte cocon is in verband met de breedte en diepte zeer geschikt voor grotere kattenrassen en ook ideaal voor een moederkat met kittens. De ovale vorm zorgt namelijk voor veel ruimte binnenin de mand en biedt tegelijkertijd veel beschutting en privacy. Door de afritsbare bovenkant kun je de cocon omvormen naar een donut mand. Dit zorgt voor wat meer openheid en geeft de gelegenheid om de mand te luchten of schoon te maken. Afmetingen: 52x45x33 cm Kleur: Grijs
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Grijs

Direct leverbaar

€ 54,99

Groen

Direct leverbaar

€ 54,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 185659

  • Veel beschutting en privacy
  • Bovenkant is afritsbaar
  • In diverse kleuren
  Kattenmand cocon
  Deze prachtig beklede kattenmand is er in vele kleuren. Van naturel tot een hippe, frisse kleur, alles is mogelijk. Deze warme, beschutte cocon is in verband met de breedte en diepte zeer geschikt voor grotere kattenrassen en ook ideaal voor een moederkat met kittens. De ovale vorm zorgt namelijk voor veel ruimte binnenin de mand en biedt tegelijkertijd veel beschutting en privacy.

  Door de afritsbare bovenkant kun je de cocon omvormen naar een donut mand. Dit zorgt voor wat meer openheid en geeft de gelegenheid om de mand te luchten of schoon te maken. 

  Afmetingen: 52x45x33 cm
  Kleur: Grijs

Anderen bekeken ook