Petcomfort Krabpaal Roos 40x35x85 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Petcomfort Krabpaal Roos 40x35x85 cm

Petcomfort Krabpaal Roos

Krabpalen klein (<100 cm)

Petcomfort
161366

1 varianten vanaf € 50,29

Deze strakke en stevige krabpaal staat goed in ieder interieur. En ook jouw kat zal er blij mee zijn! De krabpaal heeft twee plateaus om vanaf verschillende hoogtes lekker te kunnen luieren en alles te overzien. De ronde ton, beneden tussen de sisal palen in, is zeer geschikt voor de kat zich even in terug te trekken voor een lekker dutje. Maar naast het luieren biedt deze krabpaal uiteraard ook actie! Op de stevige sisalstammen kan jouw lieveling zich volledig uitleven om de nagels kort en scherp te houden en ook de speeltjes hangen klaar om lekker mee te ravotten. Afmeting: 40x35x85 cm
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Beige

Direct leverbaar

€ 50,29

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 161366

  • Twee verdiepingen
  • Met twee speeltjes
  • Bekleed met sisal
  Deze strakke en stevige krabpaal staat goed in ieder interieur. En ook jouw kat zal er blij mee zijn! De krabpaal heeft twee plateaus om vanaf verschillende hoogtes lekker te kunnen luieren en alles te overzien. De ronde ton, beneden tussen de sisal palen in, is zeer geschikt voor de kat zich even in terug te trekken voor een lekker dutje.

  Maar naast het luieren biedt deze krabpaal uiteraard ook actie! Op de stevige sisalstammen kan jouw lieveling zich volledig uitleven om de nagels kort en scherp te houden en ook de speeltjes hangen klaar om lekker mee te ravotten.

  Afmeting: 40x35x85 cm

Anderen bekeken ook