Cattail Trackless Silica Kattenbakvulling 16 ltr 7,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Cattail Trackless Silica Kattenbakvulling 16 ltr 7,5 kg

Cattail Trackless Silica Kattenbakvulling

Silicaat

Cat-tail
170071

3 varianten vanaf € 6,49

Nare geurtjes verdwijnen direct, zodra de urine met Cattail® in aanraking komt wordt het volledig geabsorbeerd, geneutraliseerd en vervolgens op zo'n verbazingwekkende manier verdampt dat de korrels droog blijven aanvoelen. Doe ongeveer 5 cm. Cattail® in de kattenbak, roer dagelijks het grit om na het verwijderen van de uitwerpselen en verschoon de kattenbak 1x per maand. Het grit verkleurt tijdens het gebruik, maar maak je geen zorgen het heeft geen invloed op het absorptievermogen. Tip: Zet de kattenbak in een vochtvrije ruimte. Als de bak door meerdere katten gebruikt wordt, is het niet nodig om extra Cattail® toe te voegen. Je vervangt het grit gewoon, met twee katten doe je ongeveer 14 dagen mee. Samenstelling: kiezelzuurzand, water en zuurstof.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

16 LTR 7,5 KG

Direct leverbaar

€ 22,99

3,8 LTR 1,8 KG

Direct leverbaar

€ 6,49

7,6 LTR 3,6 KG

Direct leverbaar

€ 11,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 170071

  • Silicaat
  • Geen uitloop
  • Verschoon de kattenbak 1 x per maand
  Nare geurtjes verdwijnen direct, zodra de urine met Cattail® in aanraking komt wordt het volledig geabsorbeerd, geneutraliseerd en vervolgens op zo'n verbazingwekkende manier verdampt dat de korrels droog blijven aanvoelen. Doe ongeveer 5 cm. Cattail® in de kattenbak, roer dagelijks het grit om na het verwijderen van de uitwerpselen en verschoon de kattenbak 1x per maand. Het grit verkleurt tijdens het gebruik, maar maak je geen zorgen het heeft geen invloed op het absorptievermogen.

  Tip: Zet de kattenbak in een vochtvrije ruimte. Als de bak door meerdere katten gebruikt wordt, is het niet nodig om extra Cattail® toe te voegen. Je vervangt het grit gewoon, met twee katten doe je ongeveer 14 dagen mee.

  Samenstelling: kiezelzuurzand, water en zuurstof.

Anderen bekeken ook