Sanicat Extra 10 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Sanicat Extra 10 ltr
 • Sanicat Extra 32 ltr 20 kg

Sanicat Extra

Niet klontvormend

Sanicat
163025

2 varianten vanaf € 4,99

Weg met kattenbakgeurtjes Om vieze geurtjes in en rondom de kattenbak te voorkomen gebruik je Sanicat extra kattenbakvulling. Dit kattengrit gemaakt van 100% natuurlijk attapulgiet absorbeert de plasjes en de uitwerpselen van je kat en voorkomt daardoor onaangename geurtjes. Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

10 LTR

Direct leverbaar

€ 4,99

32 LTR 20 KG

Direct leverbaar

€ 10,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 163025

  • Niet-klontvormend
  • Goed absortievermogen
  • Snelle geurbinding

  Weg met kattenbakgeurtjes

  Om vieze geurtjes in en rondom de kattenbak te voorkomen gebruik je Sanicat extra kattenbakvulling. Dit kattengrit gemaakt van 100% natuurlijk attapulgiet absorbeert de plasjes en de uitwerpselen van je kat en voorkomt daardoor onaangename geurtjes.

  Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.

Anderen bekeken ook