Catsan Hygiene Plus 10 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Catsan Hygiene Plus 10 ltr
 • Catsan Hygiene Plus 20 ltr

Catsan Hygiene Plus

Niet klontvormend

Catsan
166019

2 varianten vanaf € 7,24

Katten houden van Hygiëne en frisheid. Daarom heeft Catsan Hygiëne plus. Catsan Hygiëne plus is een witte korrel met fijne poriën bestaande uit kwartszand en kalk die wel 3x effectiever bescherming bieden tegen geurtjes in vergelijking met standaard niet-klontvormige kattenbakvulling. Catsan is verpakt in een handige draagbare verpakking. Producteigenschappen: - Sterk absorberend. - Sluit geurtjes aanmerkelijk beter in dan gewone kattenbakvulling. - De populairste kattenbakvulling in heel Europa! Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

10 LTR

Direct leverbaar

€ 7,24

20 LTR

Direct leverbaar

€ 14,09

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 166019

  • Niet-klontvormend
  • Sterk absorberend
  • Biedt 3 x effectiever bescherming tegen geurtjes
  Katten houden van Hygiëne en frisheid. Daarom heeft Catsan Hygiëne plus. Catsan Hygiëne plus is een witte korrel met fijne poriën bestaande uit kwartszand en kalk die wel 3x effectiever bescherming bieden tegen geurtjes in vergelijking met standaard niet-klontvormige kattenbakvulling. Catsan is verpakt in een handige draagbare verpakking.

  Producteigenschappen:
  - Sterk absorberend.
  - Sluit geurtjes aanmerkelijk beter in dan gewone kattenbakvulling.
  - De populairste kattenbakvulling in heel Europa!

  Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.

Anderen bekeken ook