Plospan Houtkorrel 10 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Plospan Houtkorrel 25 ltr

Plospan Houtkorrel

Natuurlijke korrels

Plospan
150793

2 varianten vanaf € 8,49

Milieuvriendelijk en sterk absorberend Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke kattenbakvulling voor je kat of bodembedekker voor je konijn of knaagdier? Gebruik dan Plospan houtkorrel. Dit 100% natuurlijke, sterk absorberende kattengrit/bodembedekker neemt minimaal tweeëneenhalf keer zijn eigen gewicht op aan vocht, waardoor het ideaal is voor het opvangen van de ontlasting. Je kunt Plospan houtkorrel gewoon bij het tuinafval weggooien. Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

10 LTR

Direct leverbaar

€ 8,49

25 LTR

Direct leverbaar

€ 12,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150793

  • Milieuvriendelijke, niet-klontvormige korrel
  • Als kattenbakkorrel of bodembedekker
  • Mag in de groenbak

  Milieuvriendelijk en sterk absorberend

  Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke kattenbakvulling voor je kat of bodembedekker voor je konijn of knaagdier? Gebruik dan Plospan houtkorrel. Dit 100% natuurlijke, sterk absorberende kattengrit/bodembedekker neemt minimaal tweeëneenhalf keer zijn eigen gewicht op aan vocht, waardoor het ideaal is voor het opvangen van de ontlasting. Je kunt Plospan houtkorrel gewoon bij het tuinafval weggooien.

  Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.

Anderen bekeken ook