Happy Home Natural Wood 20 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Happy Home Natural Wood 20 ltr

Happy Home Natural Wood

Natuurlijke korrels

Happy Home
158907

2 varianten vanaf € 5,29

Happy Home Natural Wood is een natuurlijke niet-klontvormende kattenbakvulling. De zeer grove korrels zijn gemaakt van geperste houtvezels en hebben een hoog vocht absorptievermogen. Zodra de korrels in contact komen met urine wordt een natuurlijke houtgeur verspreidt, waarmee onaangename geurtjes worden geneutraliseerd. Het geringe gewicht van Happy Home Natural Wood maakt het vervoeren en gebruik van deze natuurlijke kattenbakvulling gemakklijker. Daarnaast is Happy Home Natural Wood vrijwel stofarm en is het vanwege het hoge vocht absorberende vermogen zuinig in gebruik. De grove korrels hebben bovendien als voordeel dat deze door uw kat minder gemakkelijk uit de bak worden gelopen en niet aan de vacht blijven hangen. Happy Home Natural Wood is daardoor geschikt voor langharige katten. Happy Home Natural Wood is een volkomen milieuvriendelijk composteerbaar product. Happy Home Natural Wood is ook geschikt om te gebruiken als bodembedekking voor konijnen en knaagdieren. Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

20 LTR

Direct leverbaar

€ 9,49

10 LTR

momenteel niet leverbaar

€ 5,29

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 158907

  • Niet klontvormend
  • Geperste houtvezels
  • Mag in de groenbak

  Happy Home Natural Wood is een natuurlijke niet-klontvormende kattenbakvulling. De zeer grove korrels zijn gemaakt van geperste houtvezels en hebben een hoog vocht absorptievermogen. Zodra de korrels in contact komen met urine wordt een natuurlijke houtgeur verspreidt, waarmee onaangename geurtjes worden geneutraliseerd.

  Het geringe gewicht van Happy Home Natural Wood maakt het vervoeren en gebruik van deze natuurlijke kattenbakvulling gemakklijker. Daarnaast is Happy Home Natural Wood vrijwel stofarm en is het vanwege het hoge vocht absorberende vermogen zuinig in gebruik.

  De grove korrels hebben bovendien als voordeel dat deze door uw kat minder gemakkelijk uit de bak worden gelopen en niet aan de vacht blijven hangen. Happy Home Natural Wood is daardoor geschikt voor langharige katten.

  Happy Home Natural Wood is een volkomen milieuvriendelijk composteerbaar product.

  Happy Home Natural Wood is ook geschikt om te gebruiken als bodembedekking voor konijnen en knaagdieren.

  Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.

Anderen bekeken ook