Breedercelect Kattenbakvulling 10 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Breedercelect Kattenbakvulling 10 ltr

Breedercelect Kattenbakvulling

Natuurlijke korrels

Breedercelect
160940

3 varianten vanaf € 7,65

Breedercelect kattenbakvulling is gemaakt van ruim 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen en chemicalien. - Natuurlijke insluiting van geurtjes; - Uitermate absorberend – superieure kwaliteit; - Geschikt voor alle katten; - Economisch – gaat lang mee; - Licht in gewicht – eenvoudig te gebruiken; - Praktisch geen stofvorming – vermindert spoorvorming en laat geen vlekken achter op de vloer; - Verpakkingen van 10, 20 en 30 liter; - Vul de kattenbak 2 tot 4 cm. Accepteert jouw kat de nieuwe korrels niet direct, strooi dan wat over de bestaande kattenbakvulling en breidt dit dagelijks uit. Voor het beste resultaat dien je klonten in de bak regelmatig te verwijderen en de achterblijvende korrels te mengen. Vul, indien nodig, aan met nieuwe korrels en vervang alle korrels eens per week. Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

10 LTR

Direct leverbaar

€ 7,65

20 LTR

Direct leverbaar

€ 13,05

30 LTR

7 dagen levertijd

€ 16,35

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 160940

  • 99% gerecycled papier
  • Uitermate absorberend
  • Natuurlijke insluiting van geurtjes
  Breedercelect kattenbakvulling is gemaakt van ruim 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen en chemicalien.
  - Natuurlijke insluiting van geurtjes;
  - Uitermate absorberend – superieure kwaliteit;
  - Geschikt voor alle katten;
  - Economisch – gaat lang mee;
  - Licht in gewicht – eenvoudig te gebruiken;
  - Praktisch geen stofvorming – vermindert spoorvorming en laat geen vlekken achter op de vloer;
  - Verpakkingen van 10, 20 en 30 liter;
  - Vul de kattenbak 2 tot 4 cm.

  Accepteert jouw kat de nieuwe korrels niet direct, strooi dan wat over de bestaande kattenbakvulling en breidt dit dagelijks uit. Voor het beste resultaat dien je klonten in de bak regelmatig te verwijderen en de achterblijvende korrels te mengen. Vul, indien nodig, aan met nieuwe korrels en vervang alle korrels eens per week.

  Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattenbakvulling, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.

Anderen bekeken ook