Happy Home Solutions Ultra Hygienic Control 10 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Happy Home Solutions Ultra Hygienic Control 10 ltr
momenteel niet leverbaar € 7,59

Happy Home Solutions Ultra Hygienic Control 10 ltr

Klontvormend

Happy Home
158900
momenteel niet leverbaar
 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 158900

  • Klontvormend
  • Verspreidt licht, frisse geur
  • Bacteriegroei remmend

  Happy Home Ultra Hygienic Control is een hygiënische witte, fijne klontwormende kattenbakvulling met het Odour Control systeem dat zorgt voor het absorberen van onaangename geurtjes.

  Happy Home Ultra Hygienic Control is verrijkt met de actieve werkzame stof Aromaguard dat bijdraagt aan een licht frisse geur en optimale hygiëne. Aromaguard activeert zodra uw kat zijn behoefte heeft gedaan. Direct wordt een licht, frisse geur verspreid en worden onaangename geurtjes geabsorbeerd. Aromaguard zorgt er tevens voor dat het kattentoilet, maar ook de omgeving microbiologisch schoner blijft.

  De fijne korrels van Happy Home Ultra Hygienic Control absorberen elke vloeistof en vormen onmiddelijk stevige klontjes die u gemakkelijk iedere dag kunt verwijderen. Door het hoge absorptievermogen is Happy Home Ultra Hygienic Control effectief en uitermate zuinig in gebruik. Het product gaat tot 5x langer mee dan een gewone kattenbakvulling.

  Happy Home Ultra Hygienic Control is stofarm, waardoor het uw huis minder vervuilt en bovendien beschermt het uw gezondheid en die van uw kat.

Anderen bekeken ook