Biokat's Classic 10 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Biokat's Classic 10 ltr
 • Biokat's Classic 20 ltr

Biokat's Classic

Klontvormend

Biokat's
163212

2 varianten vanaf € 8,40

Sterk absorberend kattengrit Een geurvrije kattenbak is de wens van elk kattenbaasje. Biokat’s Classic kattengrit gemaakt van hoogwaardige natuurklei, heeft een hoog absorptievermogen en sluit daarbij alle vieze geurtjes in. Een stinkende kattenbak is vanaf nu verleden tijd! Snel een schone kattenbak Daarbij vormt de kattenbakvulling van Biokat’s stabiele klonten, waardoor je de kattenbak eenvoudig en snel kunt schoon scheppen. Hierdoor hoef je de kattenbak minder vaak te verschonen. Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattengrit, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

10 LTR

Direct leverbaar

€ 8,40

20 LTR

Direct leverbaar

€ 13,55

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 163212

  • Klontvormend
  • Snelle geurbinding
  • Zuinig in gebruik

  Sterk absorberend kattengrit

  Een geurvrije kattenbak is de wens van elk kattenbaasje. Biokat’s Classic kattengrit gemaakt van hoogwaardige natuurklei, heeft een hoog absorptievermogen en sluit daarbij alle vieze geurtjes in. Een stinkende kattenbak is vanaf nu verleden tijd!

  Snel een schone kattenbak

  Daarbij vormt de kattenbakvulling van Biokat’s stabiele klonten, waardoor je de kattenbak eenvoudig en snel kunt schoon scheppen. Hierdoor hoef je de kattenbak minder vaak te verschonen.

  Let op: bij de bestelling van een grotere hoeveelheid kattengrit, verzenden wij de gehele order per pallet. Het kan zijn dat de gehele order hierdoor wat later geleverd wordt, palletleveringen vinden namelijk uitsluitend plaats op dinsdag t/m vrijdag.
 • Samenstelling

  natuurklei

Anderen bekeken ook