Trendy Cat Kattenbak Cats in Love 50 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Trendy Cat Kattenbak Cats in Love 50 cm

Trendy Cat Kattenbak Cats in Love

Kattenbak

Moderna
167717

2 varianten vanaf € 32,50

Een kattenbak om verliefd op te worden! De Trendy Cat Cats in Love is een moderne kattenbak in een leuk, trendy design. De bak heeft een transparant klepje waar een liefdevolle tekst en een dromerige kat opgedrukt staan.Ook de zijkant is voorzien van een romantisch design met twee verliefde katten. Het klepje kan gemakkelijk opengeduwd worden wanneer je kat er doorheen wilt.Om nare geurtjes tegen te gaan zit er in de bak een koolfilter en ook nog eens een handig schepje verstopt. Deze zitten onder het grijze klepje bovenin de bak. De kap is gemakkelijk vast en los te maken van/aan het onderste gedeelte door middel van klemmen aan de zijkant. De kattenbak is gemakkelijk schoon te maken en te dragen. Afmetingen: - 50x39x39cm. - 57x43x43 cm. Kleur: wit / grijs Materiaal: kunststof
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

50 CM

Direct leverbaar

€ 32,50

57 CM

Direct leverbaar

€ 39,95

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 167717

  • Met trendy kattendesign
  • Met filter
  • Eenvoudig te verschonen
  Een kattenbak om verliefd op te worden!
  De Trendy Cat Cats in Love is een moderne kattenbak in een leuk, trendy design. De bak heeft een transparant klepje waar een liefdevolle tekst en een dromerige kat opgedrukt staan.  Ook de zijkant is voorzien van een romantisch design met twee verliefde katten. 
  Het klepje kan gemakkelijk opengeduwd worden wanneer je kat er doorheen wilt. Om nare geurtjes tegen te gaan zit er in de bak een koolfilter en ook nog eens een handig schepje verstopt. Deze zitten onder het grijze klepje bovenin de bak. De kap is gemakkelijk vast en los te maken van/aan het onderste gedeelte door middel van klemmen aan de zijkant. De kattenbak is gemakkelijk schoon te maken en te dragen. 
  Afmetingen:
  - 50x39x39 cm.
  - 57x43x43 cm.
  Kleur: wit / grijs
  Materiaal: kunststof

Anderen bekeken ook