katten

Ben je op zoek naar iets voor je kat? Op Doc&Booff vind je naast (dieet)voeding, vlooien- en tekenmiddelen, ontwormingstabletten en diverse gezondheidssupplementen ook snacks, speelgoed en krabpalen voor jouw kat. Geef jouw kat extra ondersteuning met dieetvoer of verwen jouw poezenbeest met een nieuwe speelgoedmuis of radiatormandje!

Dieetvoeding

Wanneer jouw kat kampt met een gezondheidsklacht kan dieetvoeding ondersteuning bieden. Zo zijn er speciale diëten voor katten met blaasgruis, overgewicht of spijsverteringsproblemen. Ook kan het zijn dat jouw kat sommige voedingstoffen niet goed kan vertragen. Je kat heeft dan een voedselovergevoeligheid, ook voor deze katten zijn er speciale diëten. Let op: Een goede begeleiding bij het voeren van een kat met speciale behoeften is belangrijk. Laat je daarom altijd adviseren door je dierenarts.

Vlooienmiddelen

Heb jij jouw kat al beschermd tegen vlooien? In Nederland komen vlooien het hele jaar door. Naast dan een vlooienbeet erg vervelend is voor je kat, kunnen vlooien ook ziektes overdragen. Bescherm jouw kat daarom gemakkelijk met een spot-on of vlooienband.

Ontwormmiddelen

Wist je dat wormen niet alleen gevaarlijk zijn voor je kat, maar ook voor jou? Zorg daarom dat je jouw kat ontwormt. Er wordt geadviseerd om je kat vier keer per jaar te ontwormen, gezien een wormenbesmetting vaak een onzichtbaar probleem is. Zodra je de symptomen van een wormenbesmetting ziet is je kat vaak al ernstig besmet.

Lees meer
Vlooien & Teken
Ontwormen
Gedrag en angst
Gezondheid
Dieetvoer
Kattenvoer