Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
151554

2 varianten vanaf € 14,09

Special voor je Yorkshire Terriër De Yorkshire Terriër is levendig, enthousiast en eigenwijs. Ze hebben een mooie, lange vacht en zijn vaak kieskeurig in wat ze eten. Ook hebben ze een aantal lichaamseigenschappen die extra aandacht eisen, zoals de huid, kaken en gebit. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Yorkshire Terrier hondenvoer is een complete voeding speciaal voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden. Gezond voor je hond Je kleine viervoeter kan wel ouder dan 15 jaar worden. Door deze lange levensverwachting heeft je Yorkshire Terriër kans op ouderdomskwalen. De kwalen kunnen de huidconditie, de hartfunctie, de nieren en de soepelheid van de gewrichten beïnvloeden/ Het Breed Health Nutrition Yorkshire Terrier hondenvoer is hier speciaal op afgesteld en helpt de kwalen zo lang mogelijk uit te stellen. Gezonde huid, glanzende vacht De vacht van de Yorkshire Terriër is lang en fijn en heeft dezelfde structuur als mensenhaar. Dankzij de combinatie van bernagieolie en biotine wordt de vacht gevoed en krijgt een gezonde glans. De haaropbouw wordt ondersteund door een optimaal gehalte aan zwavelhoudende aminozuren. Deze zuren bevorderen de aanmaak van eiwit in het haar. Ook zorgt het voer voor een mooie intense kleur van de vacht door het gepatenteerde 'intense kleur' complex. Hierdoor ziet je Yorkshire Terriër er altijd mooi en verzorgd uit. Voor de kieskeurige eter Royal Canin Breed Health Nutrition Yorkshire Terrier is speicaal ontworpen voor je kieskeurige eter. Je kleine Terriër kan hierdoor een onregelmatig eetpatroon ontwikkelen en beïnvloedt daarmee de opname van de voedingsstoffen. De hondenbrokken hebben een bijzonder smakelijke samenstelling die voeldoet aan de eis van Yorkshire Terriërs. Weg met tandsteen De speciale brokjes helpen het onstaan van tandsteen te verminderen. Je Yorkshire Terriër moet zijn tanden diep in de brokjes zetten, waardoor er een schurend effect ondstaat. Zo poetst je hondje automatisch zijn tanden. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7,5 kg

Direct leverbaar

€ 45,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 151554

  • Voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden
  • Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen
  • Bijzonder smakelijk

  Special voor je Yorkshire Terriër

  De Yorkshire Terriër is levendig, enthousiast en eigenwijs. Ze hebben een mooie, lange vacht en zijn vaak kieskeurig in wat ze eten. Ook hebben ze een aantal lichaamseigenschappen die extra aandacht eisen, zoals de huid, kaken en gebit. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Yorkshire Terrier hondenvoer is een complete voeding speciaal voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden.

  Gezond voor je hond

  Je kleine viervoeter kan wel ouder dan 15 jaar worden. Door deze lange levensverwachting heeft je Yorkshire Terriër kans op ouderdomskwalen. De kwalen kunnen de huidconditie, de hartfunctie, de nieren en de soepelheid van de gewrichten beïnvloeden/ Het Breed Health Nutrition Yorkshire Terrier hondenvoer is hier speciaal op afgesteld en helpt de kwalen zo lang mogelijk uit te stellen.

  Gezonde huid, glanzende vacht

  De vacht van de Yorkshire Terriër is lang en fijn en heeft dezelfde structuur als mensenhaar. Dankzij de combinatie van bernagieolie en biotine wordt de vacht gevoed en krijgt een gezonde glans. De haaropbouw wordt ondersteund door een optimaal gehalte aan zwavelhoudende aminozuren. Deze zuren bevorderen de aanmaak van eiwit in het haar. Ook zorgt het voer voor een mooie intense kleur van de vacht door het gepatenteerde 'intense kleur' complex. Hierdoor ziet je Yorkshire Terriër er altijd mooi en verzorgd uit.

  Voor de kieskeurige eter

  Royal Canin Breed Health Nutrition Yorkshire Terrier is speicaal ontworpen voor je kieskeurige eter. Je kleine Terriër kan hierdoor een onregelmatig eetpatroon ontwikkelen en beïnvloedt daarmee de opname van de voedingsstoffen. De hondenbrokken hebben een bijzonder smakelijke samenstelling die voeldoet aan de eis van Yorkshire Terriërs.

  Weg met tandsteen

  De speciale brokjes helpen het onstaan van tandsteen te verminderen. Je Yorkshire Terriër moet zijn tanden diep in de brokjes zetten, waardoor er een schurend effect ondstaat. Zo poetst je hondje automatisch zijn tanden. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 1500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0,1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook