Royal Canin X-Small Adult 500 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin X-Small Adult 500 gr

Royal Canin X-Small Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
160071

3 varianten vanaf € 5,99

Voor de kleine viervoeters Het Royal Canin X-Small hondenvoer is ontwikkeld voor kleine honden, zoals Dwerg Keeshonden, Toypoedels, Shih Tzu's en Chihuahua's. Kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar die onder de 4 kg wegen hebben ondanks hun kleine formaat veel levenskracht. Daarom speelt hun voeding dan ook een grote rol. Het X-Small hondenvoer ondersteunt de voedingsbehoefte van je kleine vriend en draagt bij aan zijn gezondheid. Helemaal gezond Kleine honden hebben gevoelige darmen. De X-Small hondenbrokken bevatten daarom vezels en psyllium die bijdragen aan een gezonde darmpassage en een goede ontlasting. Tegelijkertijd worden de urinewegen ook ondersteund door de hoeveelheid mineralen in het voer. Ook krijgt je kleine hond door het voer een gezonde huid en een mooie vacht dankzij de EPA en DHA verzuren. Deze zuren voeden de huid en zorgen voor de aanmaak van lichaamsoliën die de huid verzorgen en daardoor ook de vacht. Speciale brokjes Royal Canin X-Small gebruikt speciale brokjes die speciaal ontwikkeld zijn voor de kleine kaak van je kleine hond. De brokken helpen het onstaan van tandsteen te verminderen door het scheurende effect tijdens het kauwen. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin X-Small Adult 500 gr

Direct leverbaar

€ 5,99

Royal Canin X-Small Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 13,09

Royal Canin X-Small Adult 3 kg

Direct leverbaar

€ 20,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 160071

  • Voor volwassen honden van zeer kleine rassen
  • Voor een mooie, glanzende vacht
  • Beperkt de vorming van tandsteen

  Voor de kleine viervoeters

  Het Royal Canin X-Small hondenvoer is ontwikkeld voor kleine honden, zoals Dwerg Keeshonden, Toypoedels, Shih Tzu's en Chihuahua's. Kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar die onder de 4 kg wegen hebben ondanks hun kleine formaat veel levenskracht. Daarom speelt hun voeding dan ook een grote rol. Het X-Small hondenvoer ondersteunt de voedingsbehoefte van je kleine vriend en draagt bij aan zijn gezondheid.

  Helemaal gezond

  Kleine honden hebben gevoelige darmen. De X-Small hondenbrokken bevatten daarom vezels en psyllium die bijdragen aan een gezonde darmpassage en een goede ontlasting. Tegelijkertijd worden de urinewegen ook ondersteund door de hoeveelheid mineralen in het voer. Ook krijgt je kleine hond door het voer een gezonde huid en een mooie vacht dankzij de EPA en DHA verzuren. Deze zuren voeden de huid en zorgen voor de aanmaak van lichaamsoliën die de huid verzorgen en daardoor ook de vacht.

  Speciale brokjes

  Royal Canin X-Small gebruikt speciale brokjes die speciaal ontwikkeld zijn voor de kleine kaak van je kleine hond. De brokken helpen het onstaan van tandsteen te verminderen door het scheurende effect tijdens het kauwen. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, dierlijke vetten, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook