Royal Canin Shih Tzu Junior 500 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Shih Tzu Junior 500 gr

Royal Canin Shih Tzu Junior

Hondenbrokken

Royal Canin
152998

2 varianten vanaf € 6,99

Voeding voor Shih Tzu pups Shih Tzu pups zijn speelse, vrolijke en vriendelijke energiebommen die vanwege hun rasspecifieke eigenschappen, voeding nodig hebben die geheel aansluit op hun wensen en voedingsbehoeften. Het Shih Tzu Junior puppyvoer van Royal Canin ondersteunt je kleine viervoeter in zijn dagelijkse behoeften en ondersteunt de groei. Daarbij versterkt het puppyvoer ook de natuurlijke weerstand Optimale ondersteuning tijdens korte maar intensieve groei Je kleine Shih Tzu groeit in een korte tijd super snel. De Shih Tzu Junior hondenvoeding van Royal Canin voor Shih Tzu pups tot 10 maanden oud bevat daarom een aangepast vetgehalte en optimale hoeveelheid eiwitten en de juiste hoeveelheid calcium en fosfor om je kleine viervoeter te ondersteunen tijdens deze intensieve groei. Speciale brokvorm om makkelijk op te pakken Shih Tzu’s hebben een kortschedelige kaak, waardoor het soms lastig is om de brokjes op te pakken. Het Shih Tzu Junior puppyvoer heeft een speciale vorm zodat de brokjes makkelijk in de bek te nemen zijn. Ook zorgt de vorm van de brokjes voor het stimuleren van het kauwen waardoor ook de mondhygiëne van je kleine viervoeter verbetert. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Shih Tzu Junior 500 gr

Direct leverbaar

€ 6,99

Royal Canin Shih Tzu Junior 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,69

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 152998

  • Voor Shih Tzu pups tot 10 maanden
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Voor een mooie, glanzende vacht

  Voeding voor Shih Tzu pups

  Shih Tzu pups zijn speelse, vrolijke en vriendelijke energiebommen die vanwege hun rasspecifieke eigenschappen, voeding nodig hebben die geheel aansluit op hun wensen en voedingsbehoeften. Het Shih Tzu Junior puppyvoer van Royal Canin ondersteunt je kleine viervoeter in zijn dagelijkse behoeften en ondersteunt de groei. Daarbij versterkt het puppyvoer ook de natuurlijke weerstand

  Optimale ondersteuning tijdens korte maar intensieve groei

  Je kleine Shih Tzu groeit in een korte tijd super snel. De Shih Tzu Junior hondenvoeding van Royal Canin voor Shih Tzu pups tot 10 maanden oud bevat daarom een aangepast vetgehalte en optimale hoeveelheid eiwitten en de juiste hoeveelheid calcium en fosfor om je kleine viervoeter te ondersteunen tijdens deze intensieve groei.

  Speciale brokvorm om makkelijk op te pakken

  Shih Tzu’s hebben een kortschedelige kaak, waardoor het soms lastig is om de brokjes op te pakken. Het Shih Tzu Junior puppyvoer heeft een speciale vorm zodat de brokjes makkelijk in de bek te nemen zijn. Ook zorgt de vorm van de brokjes voor het stimuleren van het kauwen waardoor ook de mondhygiëne van je kleine viervoeter verbetert. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 500
  Leeftijdsgroep hond Puppy / Junior
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook