Royal Canin Shih Tzu Adult 500 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Shih Tzu Adult 500 gr

Royal Canin Shih Tzu Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
152250

3 varianten vanaf € 6,59

Speciaal voor Shih Tzu's Het Royal Canin Breed Health Nutrition Shih Tzu hondenvoer is zoals de naam al zegt speciaal voor Shih Tzu's ontwikkeld. Het is een complete voeding voor dit ras dat bijdraagt aan de gezondheid van je kleine viervoeter. Gezonde huid en mooie vacht Shih Tzu's hebben een kwetsbare huid en zijn extra gevoelig voor vlooien, stuifmeel en huisstofmijten. De toevoeging van EPA en DHA in het voer ondersteunt de gezondheid van de huid, waardoor irritatie en lichte jeuk worden voorkomen. Door de combinatie van bernagieolie, biotine, vitamine A en zink zorgt het voer voor een mooie, glanzende en verzorgde vacht. Gezond voor je hond Je kleine viervoeter kan makkelijk 13 tot 17 jaar oud worden. Door deze lange levensverwachting heeft je Shih Tzu kans op ouderdomskwalen. De kwalen kunnen de huidconditie, de hartfunctie, de werking van de nieren, het zicht en de soepelheid van de gewrichten beïnvloeden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Shih Tzu hondenvoer is hier speciaal op afgesteld en helpt de kwalen zo lang mogelijk uit te stellen. Speciale brok en minder tandsteen De Shih Tzu heeft een platte kop, een omhoog gekrulde neus en een onderkaak die langer is dan de bovenkaak. Deze kenmerken maken het je Shih Tzu lastig om eten op te pakken. De Breed Health Nutrition hondenbrokken zijn speciaal ontwikkeld om het eten te vergemakkelijken. De brokjes zijn makkelijk op te pakken en stimuleren het kauwen. Door het kauwen wordt de mondhygiëne van je favoriet verbetert. De brokjes zijn namelijk zo ontworpen dat ze langs de tanden schuren, waardoor ze als het waren worden gepoetst. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Shih Tzu Adult 500 gr

Direct leverbaar

€ 6,59

Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin Shih Tzu Adult 7,5 kg

Direct leverbaar

€ 45,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 152250

  • Voor Shih Tzu's vanaf 10 maanden
  • Minder ontlasting en minder geurtjes
  • Beperkt de vorming van tandsteen

  Speciaal voor Shih Tzu's

  Het Royal Canin Breed Health Nutrition Shih Tzu hondenvoer is zoals de naam al zegt speciaal voor Shih Tzu's ontwikkeld. Het is een complete voeding voor dit ras dat bijdraagt aan de gezondheid van je kleine viervoeter.

  Gezonde huid en mooie vacht

  Shih Tzu's hebben een kwetsbare huid en zijn extra gevoelig voor vlooien, stuifmeel en huisstofmijten. De toevoeging van EPA en DHA in het voer ondersteunt de gezondheid van de huid, waardoor irritatie en lichte jeuk worden voorkomen. Door de combinatie van bernagieolie, biotine, vitamine A en zink zorgt het voer voor een mooie, glanzende en verzorgde vacht.

  Gezond voor je hond

  Je kleine viervoeter kan makkelijk 13 tot 17 jaar oud worden. Door deze lange levensverwachting heeft je Shih Tzu kans op ouderdomskwalen. De kwalen kunnen de huidconditie, de hartfunctie, de werking van de nieren, het zicht en de soepelheid van de gewrichten beïnvloeden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Shih Tzu hondenvoer is hier speciaal op afgesteld en helpt de kwalen zo lang mogelijk uit te stellen.

  Speciale brok en minder tandsteen

  De Shih Tzu heeft een platte kop, een omhoog gekrulde neus en een onderkaak die langer is dan de bovenkaak. Deze kenmerken maken het je Shih Tzu lastig om eten op te pakken. De Breed Health Nutrition hondenbrokken zijn speciaal ontwikkeld om het eten te vergemakkelijken. De brokjes zijn makkelijk op te pakken en stimuleren het kauwen. Door het kauwen wordt de mondhygiëne van je favoriet verbetert. De brokjes zijn namelijk zo ontworpen dat ze langs de tanden schuren, waardoor ze als het waren worden gepoetst. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0.1%), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook