Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg

Royal Canin Poodle Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
152996

2 varianten vanaf € 14,09

Speciaal voor Poedels Poedels zijn atletische, sierlijke, attente, nieuwsgierige en intelligente honden gekenmerkt door hun krullende vacht. Het zijn levendige en speelse honden met veel energie. Om aan de voedingsbehoeften van deze dynamische honden te voeldoen heeft Royal Canin speciaal voor kleine en middelgrote Poedels vanaf 10 maanden het Poodle hondenvoer ontwikkeld. Het voer ondersteunt de opbouw en ontwikkeling van de spiermassa, zorgt voor een mooie vacht en helpt ouderdomskwaaltjes zo lang mogelijk uit te stellen. Perfecte vacht Poedels hebben een wollige, permanent-achtige vacht. Ze hebben fijne en lichte haren en verharen niet. Om deze speciale vacht zo mooi mogelijk te houden is het Royal Canin Poodle hondenvoer verrijkt met Bernagieolie, Omega-3 en -6 vetzuren (EPA en DHA) en zwavelhoudende aminozuren (methionine en cystine). Deze olie en vetzuren zorgen voor de gezondheid van de huid en zorgen voor een optimale haargroei. Hierdoor ziet je Poedel er altijd op zijn mooist uit. Ouderdomskwaaltjes Omdat Poedels makkelijk ouder dan 12 jaar kunnen worden, kunnen ze op den duur ouderdomskwalen ontwikkelen, zoals staar. Dit is een nare aandoening die de het gezichtsvermogen aantast. Om deze ouderdomsverschijnsel zo lang mogelijk uit te stellen bevat het voer luteïne, zeaxanthine, vitamine E en C. Ook kunnen oudere honden gebitsproblemen krijgen. Om dit tegen te gaan hebben de brokken een speciale vorm, waardoor kauwen gestimuleerd wordt. Hierdoor worden de tanden schoongeschuurt en door de toevoeging van calciumvangers gaat het voer de vorming van tandplak en tandsteen tegen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin Poodle Adult 7,5 kg

Direct leverbaar

€ 45,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 152996

  • Voor Poedels vanaf 10 maanden
  • Voor een mooie, glanzende vacht
  • Voor sterke spieren

  Speciaal voor Poedels

  Poedels zijn atletische, sierlijke, attente, nieuwsgierige en intelligente honden gekenmerkt door hun krullende vacht. Het zijn levendige en speelse honden met veel energie. Om aan de voedingsbehoeften van deze dynamische honden te voeldoen heeft Royal Canin speciaal voor kleine en middelgrote Poedels vanaf 10 maanden het Poodle hondenvoer ontwikkeld. Het voer ondersteunt de opbouw en ontwikkeling van de spiermassa, zorgt voor een mooie vacht en helpt ouderdomskwaaltjes zo lang mogelijk uit te stellen.

  Perfecte vacht

  Poedels hebben een wollige, permanent-achtige vacht. Ze hebben fijne en lichte haren en verharen niet. Om deze speciale vacht zo mooi mogelijk te houden is het Royal Canin Poodle hondenvoer verrijkt met Bernagieolie, Omega-3 en -6 vetzuren (EPA en DHA) en zwavelhoudende aminozuren (methionine en cystine). Deze olie en vetzuren zorgen voor de gezondheid van de huid en zorgen voor een optimale haargroei. Hierdoor ziet je Poedel er altijd op zijn mooist uit.

  Ouderdomskwaaltjes

  Omdat Poedels makkelijk ouder dan 12 jaar kunnen worden, kunnen ze op den duur ouderdomskwalen ontwikkelen, zoals staar. Dit is een nare aandoening die de het gezichtsvermogen aantast. Om deze ouderdomsverschijnsel zo lang mogelijk uit te stellen bevat het voer luteïne, zeaxanthine, vitamine E en C. Ook kunnen oudere honden gebitsproblemen krijgen. Om dit tegen te gaan hebben de brokken een speciale vorm, waardoor kauwen gestimuleerd wordt. Hierdoor worden de tanden schoongeschuurt en door de toevoeging van calciumvangers gaat het voer de vorming van tandplak en tandsteen tegen.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 1500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, rijst, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, mineralen, visolie, gist, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0.1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook