Royal Canin Mini Junior 800 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Mini Junior 800 gr

Royal Canin Mini Junior

Hondenbrokken

Royal Canin
157644

4 varianten vanaf € 7,99

Voor kleine puppy's Pups van kleine honden hebben hun groeispurt in de eerste 6 maanden van hun leven. Ze groeien per dag 20 gram, waardoor ze na 10 maanden hun geboortegewicht hebben vertwintigvoudigd. Het Royal Canin Mini Junior hondenvoer, voor puppy's van 2 tot 10 maanden oud, zorgt voor de noodzakelijke energie voor je kleine pup. Stimuleert de weerstand, spijsvertering en darmflora De weerstand van je pup moet nog ontwikkeld worden. Daarom hebben de Royal Canin Mini Junior hondenbrokken een gepatenteerd complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden, die de weerstand ondersteunt. De eiwitten en prebiotica in het voer zorgen voor een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Waardoor de ontlasting van je kleine hond wordt bevorderd. Voorkomt tandplak- en tandsteenvorming De toegevoegde natirumpolyfosfaten zorgen voor het binden van de vrije calcium in de bek van je pup, waarna de vrije calcium via het maagdarmkanaal wordt verwijderd. Hierdoor voorkom je de vorming van tandplak en tandsteen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Mini Junior 800 gr

Direct leverbaar

€ 7,99

Royal Canin Mini Junior 2 kg

Direct leverbaar

€ 15,59

Royal Canin Mini Junior 4 kg

Direct leverbaar

€ 26,99

Royal Canin Mini Junior 8 kg

Direct leverbaar

€ 42,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 157644

  • Voor pups van kleine rassen
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Bevordert de spijsvertering

  Voor kleine puppy's

  Pups van kleine honden hebben hun groeispurt in de eerste 6 maanden van hun leven. Ze groeien per dag 20 gram, waardoor ze na 10 maanden hun geboortegewicht hebben vertwintigvoudigd. Het Royal Canin Mini Junior hondenvoer, voor puppy's van 2 tot 10 maanden oud, zorgt voor de noodzakelijke energie voor je kleine pup.

  Stimuleert de weerstand, spijsvertering en darmflora

  De weerstand van je pup moet nog ontwikkeld worden. Daarom hebben de Royal Canin Mini Junior hondenbrokken een gepatenteerd complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden, die de weerstand ondersteunt. De eiwitten en prebiotica in het voer zorgen voor een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Waardoor de ontlasting van je kleine hond wordt bevorderd. Voorkomt tandplak- en tandsteenvorming De toegevoegde natirumpolyfosfaten zorgen voor het binden van de vrije calcium in de bek van je pup, waarna de vrije calcium via het maagdarmkanaal wordt verwijderd. Hierdoor voorkom je de vorming van tandplak en tandsteen.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 800
  Leeftijdsgroep hond Puppy / Junior
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, gedehydreerd runder- en varkenseiwit*, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, bietenpulp, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P. : eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 17300 IE, Vitamine D3: 1000 IE, E1 (IJzer): 49mg, E2 (jodium): 3,8mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 64mg, E6 (Zink): 211mg, E8 (Selenium): 0,08mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat: 3,5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.

Anderen bekeken ook