Royal Canin Mini Dermacomfort 2 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Mini Dermacomfort 2 kg

Royal Canin Mini Dermacomfort

Hondenbrokken

Royal Canin
157649

3 varianten vanaf € 16,69

Voor kleine honden met gevoelige huidjes Huidproblemen kunnen je hond belemmeren tijdens het spelen en wandelen. Vandaar dat Royal Canin Mini Dermacomfort heeft ontwikkeld. Deze hondenvoeding ondersteunt de huid je kleine hond vanaf 10 maanden oud en kan dagelijks gegeven worden. Het voer bevat namelijk zo min mogelijk eiwitbronnen die bekend staan als allergenen bij honden. Hierdoor draagt het voer bij aan de gezondheid van de huid en de vermindering van huidirritaties, zoals jeuk, schilfering of overtollige aanmaak van lichaamsoliën. Een gezonde huid Het Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer is verrijkt met voedingsstoffen die de barrièrefunctie van de huid ondersteunen. Deze barrièrefunctie beschermt de huid tegen wrijving, water, zuren en bacteriën. Het Mini Dermacomfort voer van Royal Canin bevat daarnaast ook vitaminen, antioxidanten, Omega 3- en Omega 6-vetzuren en een gepatenteerd complex van aminozuur en vitaminen B. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en verzorgd, zodat jeuk en schilferingen geleidelijk aan verdwijnen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Mini Dermacomfort 2 kg

Direct leverbaar

€ 16,69

Royal Canin Mini Dermacomfort 4 kg

Direct leverbaar

€ 27,99

Royal Canin Mini Dermacomfort 10 kg

Direct leverbaar

€ 56,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 157649

  • Voor volwassen honden van kleine rassen
  • Helpt bij een gevoelige huid
  • Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen

  Voor kleine honden met gevoelige huidjes

  Huidproblemen kunnen je hond belemmeren tijdens het spelen en wandelen. Vandaar dat Royal Canin Mini Dermacomfort heeft ontwikkeld. Deze hondenvoeding ondersteunt de huid je kleine hond vanaf 10 maanden oud en kan dagelijks gegeven worden. Het voer bevat namelijk zo min mogelijk eiwitbronnen die bekend staan als allergenen bij honden. Hierdoor draagt het voer bij aan de gezondheid van de huid en de vermindering van huidirritaties, zoals jeuk, schilfering of overtollige aanmaak van lichaamsoliën.

  Een gezonde huid

  Het Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer is verrijkt met voedingsstoffen die de barrièrefunctie van de huid ondersteunen. Deze barrièrefunctie beschermt de huid tegen wrijving, water, zuren en bacteriën. Het Mini Dermacomfort voer van Royal Canin bevat daarnaast ook vitaminen, antioxidanten, Omega 3- en Omega 6-vetzuren en een gepatenteerd complex van aminozuur en vitaminen B. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en verzorgd, zodat jeuk en schilferingen geleidelijk aan verdwijnen.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 2000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, tarwegluten*, dierlijke vetten, tarwe, maïsgluten, maïs, gepelde haver, hydrolysaat van gevogeltelever, mineralen, sojaolie, bietenpulp, visolie (bron van EPA en DHA), lijnzaad (bron van Omega-3), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (bron van gamma-linoleenzuur), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Anderen bekeken ook