Royal Canin Medium Light 9 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Medium Light 9 kg

Royal Canin Medium Light

Hondenbrokken

Royal Canin
154664

2 varianten vanaf € 45,99

Neiging tot overgewicht Neigt je volwassen, middelgrote hond naar overgewicht of heeft je hond overgewicht? Het Royal Canin Medium Light hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van middelgrote rassen van 1 tot 7 jaar met (neiging tot) overgewicht. Het voer heeft namelijk een 18% lager energie-gehalte (in vergelijking met andere onderhoudsvoeding) en bevat een hoge concentratie L-carnitine dat de vetverbranding stimuleert. Naast de gewichtsafname zorgt het voer ook voor het behouden van de spiermassa dankzij het hoge eiwitgehalte. Weg met honger Ondanks dat de Royal Canin Medium Light dieetvoeding een light product is, heeft je hond geen honger meer tussen de maaltijden in. De brokken hebben een speciale vorm, textuur en samenstelling waarmee het voer bijdraagt aan het verzadigingsgevoel. Gezonde weerstand De brokken zorgen voor een sterke natuurlijke weerstand dankzij het gepatenteerde complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Medium Light 9 kg

Direct leverbaar

€ 45,99

Royal Canin Medium Light 13 kg

Direct leverbaar

€ 57,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 154664

  • Voor volwassen en oudere honden van middelgrote rassen
  • Verlaagd energiegehalte
  • Vermindert het hongergevoel

  Neiging tot overgewicht

  Neigt je volwassen, middelgrote hond naar overgewicht of heeft je hond overgewicht? Het Royal Canin Medium Light hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van middelgrote rassen van 1 tot 7 jaar met (neiging tot) overgewicht. Het voer heeft namelijk een 18% lager energie-gehalte (in vergelijking met andere onderhoudsvoeding) en bevat een hoge concentratie L-carnitine dat de vetverbranding stimuleert. Naast de gewichtsafname zorgt het voer ook voor het behouden van de spiermassa dankzij het hoge eiwitgehalte.

  Weg met honger

  Ondanks dat de Royal Canin Medium Light dieetvoeding een light product is, heeft je hond geen honger meer tussen de maaltijden in. De brokken hebben een speciale vorm, textuur en samenstelling waarmee het voer bijdraagt aan het verzadigingsgevoel.

  Gezonde weerstand

  De brokken zorgen voor een sterke natuurlijke weerstand dankzij het gepatenteerde complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 9000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Gedehydreerd gevogeltevlees, gerst, plantaardige vezels, rijst, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, tarwe, maïsgluten, gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden).

Anderen bekeken ook