Royal Canin Medium Junior 4 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Medium Junior 4 kg

Royal Canin Medium Junior

Hondenbrokken

Royal Canin
150906

3 varianten vanaf € 25,49

Ondersteuning van de groei en een goede botstructuur Om de groei bevorderen van je middelgrote pup tot 12 maanden oud, is er het Royal Canin Medium Junior hondenvoer. In deze 12 maanden groeit je pup razendsnel en wordt hij 40 tot 50 keer zijn geboortegewicht. Daarom bevat het De Royal Canin Medium puppyvoeding calcium en fosfor om de ontwikkeling van een goede botstructuur te ondersteunen. Prebiotica voor een gezonde en spijsvertering en een sterk afweersysteem Dankzij de prebiotica in de Royal Canin Medium Junior hondenbrokken stimuleert het voer de groei en de activiteit van de bacteriën in de dikke darm. Hierdoor versterkt de spijsvertering en krijgt je pup goede ontlasting. Dankzij een aantal antioxidanten, zoals taurine en vitamine E en C, bouwt je kleine viervoeter ook een gezond afweersysteem op.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Medium Junior 4 kg

Direct leverbaar

€ 25,49

Royal Canin Medium Junior 10 kg

Direct leverbaar

€ 51,49

Royal Canin Medium Junior 15 + 3 kg

Direct leverbaar

€ 66,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150906

  • Voor pups van middelgrote rassen
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Bevordert de spijsvertering

  Ondersteuning van de groei en een goede botstructuur

  Om de groei bevorderen van je middelgrote pup tot 12 maanden oud, is er het Royal Canin Medium Junior hondenvoer. In deze 12 maanden groeit je pup razendsnel en wordt hij 40 tot 50 keer zijn geboortegewicht. Daarom bevat het De Royal Canin Medium puppyvoeding calcium en fosfor om de ontwikkeling van een goede botstructuur te ondersteunen.

  Prebiotica voor een gezonde en spijsvertering en een sterk afweersysteem

  Dankzij de prebiotica in de Royal Canin Medium Junior hondenbrokken stimuleert het voer de groei en de activiteit van de bacteriën in de dikke darm. Hierdoor versterkt de spijsvertering en krijgt je pup goede ontlasting. Dankzij een aantal antioxidanten, zoals taurine en vitamine E en C, bouwt je kleine viervoeter ook een gezond afweersysteem op.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 4000
  Leeftijdsgroep hond Puppy / Junior
 • Samenstelling

  Gedehydreerd runder- en varkenseiwit, dierlijke vetten, maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, tarwemeel, tarwe, bietenpulp, rijst, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, mineralen, maïsgluten, visolie, sojaolie, gist, Fructo-Oligo-Sachariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), eipoeder, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Anderen bekeken ook