Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg

Royal Canin Medium Dermacomfort

Hondenbrokken

Royal Canin
154662

2 varianten vanaf € 20,99

Voor middelgrote honden met een gevoelige huid Huidproblemen kunnen je hond belemmeren tijdens het spelen en wandelen. Vandaar dat Royal Canin Medium Dermacomfort heeft ontwikkeld. Deze hondenvoeding ondersteunt de huid je middelgrote hond vanaf 1 jaar oud en kan dagelijks gegeven worden. Het voer bevat namelijk zo min mogelijk eiwitbronnen die bekend staan als allergenen bij honden. Hierdoor draagt het voer bij aan de gezondheid van de huid en de vermindering van huidirritaties, zoals jeuk, schilfering of overtollige aanmaak van lichaamsoliën. Een gezonde huid Het Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer is verrijkt met voedingsstoffen die de barrièrefunctie van de huid ondersteunen. Deze barrièrefunctie beschermt de huid tegen wrijving, water, zuren en bacteriën. Het Medium Dermacomfort voer van Royal Canin bevat daarnaast ook vitaminen, antioxidanten, Omega 3- en Omega 6-vetzuren en een gepatenteerd complex van aminozuur en vitaminen B. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en verzorgd, zodat jeuk en schilferingen geleidelijk aan verdwijnen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg

Direct leverbaar

€ 20,99

Royal Canin Medium Dermacomfort 10 kg

Direct leverbaar

€ 52,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 154662

  • Voor volwassen honden van middelgrote rassen
  • Helpt bij een gevoelige huid
  • Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen

  Voor middelgrote honden met een gevoelige huid

  Huidproblemen kunnen je hond belemmeren tijdens het spelen en wandelen. Vandaar dat Royal Canin Medium Dermacomfort heeft ontwikkeld. Deze hondenvoeding ondersteunt de huid je middelgrote hond vanaf 1 jaar oud en kan dagelijks gegeven worden. Het voer bevat namelijk zo min mogelijk eiwitbronnen die bekend staan als allergenen bij honden. Hierdoor draagt het voer bij aan de gezondheid van de huid en de vermindering van huidirritaties, zoals jeuk, schilfering of overtollige aanmaak van lichaamsoliën.

  Een gezonde huid

  Het Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer is verrijkt met voedingsstoffen die de barrièrefunctie van de huid ondersteunen. Deze barrièrefunctie beschermt de huid tegen wrijving, water, zuren en bacteriën. Het Medium Dermacomfort voer van Royal Canin bevat daarnaast ook vitaminen, antioxidanten, Omega 3- en Omega 6-vetzuren en een gepatenteerd complex van aminozuur en vitaminen B. Hierdoor wordt de huid optimaal gevoed en verzorgd, zodat jeuk en schilferingen geleidelijk aan verdwijnen.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 3000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, tarwegluten, dierlijke vetten, tarwe, maïsgluten, maïs, mineralen, gepelde haver, hydrolysaat van gevogeltelever, sojaolie, bietenpulp, visolie (bron van EPA&DHA), lijnzaad (bron van Omega-3-vetzuren), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (bron van gammalinoleenzuur), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteine). L.I.P. : eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Anderen bekeken ook