Royal Canin Medium Adult 4 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Medium Adult 4 kg
 • Royal Canin Medium Adult 15 kg + 3 kg gratis

Royal Canin Medium Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
150889

3 varianten vanaf € 23,49

Speels en beweeglijk Speciaal voor volwassen middelgrote honden met een gewicht van 10 kg tot 25 kg heeft Royal Canin het Medium Adult hondenvoer ontwikkeld. Middelgrote honden zijn speels en beweeglijk en ze hebben een groot uithoudingsvermogen. Dat vergt veel van hun natuurlijke afweersysteem en met deze Royal Canin hondenbrokken versterk je je vriendelijke viervoeters natuurlijke afweersysteem en algemene gezondheid. Hierdoor blijft je hond een energievolle hond! Natuurlijke weerstand De Royal Canin Medium Adult hondenvoeding bouwt de natuurlijke weerstand op door de Manno-Oligo-Sacchariden. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde darmflora. Ze bestrijden de schadelijke bacteriën in de darmen waardoor diarreeproblemen voorkomen worden. Hiermee help je je hond bij het voorkomen van infectieziekten in het spijsverteringsstelsel. De eiwitten en vezels in het voer helpen bij een optimale darmwerking, doordat het voer makkelijk te verteren is en de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Slanke lijn Dankzij het aangepaste energiegehalte in dit hondenvoer van Royal Canin Medium blijft je trouwe kameraad op het ideale gewicht en behoudt hij zijn slanke lijn.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

4 kg

Direct leverbaar

€ 23,49

10 kg

Direct leverbaar

€ 48,49

15 + 3 kg

Direct leverbaar

€ 63,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150889

  • Voor volwassen honden van middelgrote rassen
  • Hoge verteerbaarheid
  • Voedt de huid

  Speels en beweeglijk

  Speciaal voor volwassen middelgrote honden met een gewicht van 10 kg tot 25 kg heeft Royal Canin het Medium Adult hondenvoer ontwikkeld. Middelgrote honden zijn speels en beweeglijk en ze hebben een groot uithoudingsvermogen. Dat vergt veel van hun natuurlijke afweersysteem en met deze Royal Canin hondenbrokken versterk je je vriendelijke viervoeters natuurlijke afweersysteem en algemene gezondheid. Hierdoor blijft je hond een energievolle hond!

  Natuurlijke weerstand

  De Royal Canin Medium Adult hondenvoeding bouwt de natuurlijke weerstand op door de Manno-Oligo-Sacchariden. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde darmflora. Ze bestrijden de schadelijke bacteriën in de darmen waardoor diarreeproblemen voorkomen worden. Hiermee help je je hond bij het voorkomen van infectieziekten in het spijsverteringsstelsel. De eiwitten en vezels in het voer helpen bij een optimale darmwerking, doordat het voer makkelijk te verteren is en de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen.

  Slanke lijn

  Dankzij het aangepaste energiegehalte in dit hondenvoer van Royal Canin Medium blijft je trouwe kameraad op het ideale gewicht en behoudt hij zijn slanke lijn.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 4000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsmeel, tarwemeel, gedehydreerd runder- en varkenseiwit, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, mineralen, gist, sojaolie,hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden).

Anderen bekeken ook