Royal Canin Medium Adult 7+ - 4 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Medium Adult 7+ - 4 kg

Royal Canin Medium Adult 7+

Hondenbrokken

Royal Canin
150914

2 varianten vanaf € 24,49

Voor de oude viervoeter Ondersteun de gezondheid van je oudere, middelgote hond met het Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer. Honden ouder dan 7 jaar zijn minder actief dan jongere honden, waardoor ze ook andere hoeveelheden voedingsstoffen nodig hebben. De uitgebalanceerde Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoeding helpt je oude hond fit te houden en zorgt ervoor dat ouderdomsverschijnselen zo lang mogelijk uit blijven. Gezonde spijsvertering De voedingsstoffen in de Medium Adult 7+ hondenbrokken zorgen voor een goede spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Hierdoor worden ziektes voorkomen en krijgt je hond een gezonde stoelgang. Verzorgde huid en schone tanden Bij oudere honden kan de vacht grijs en dof worden en verliest de huid zijn elasticiteit. Door het Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer behoudt je hond een gezonde huid en blijft zijn vacht er mooi en gezond uitzien. Ook de tanden van je oude hond blijven schoon en gezond, doordat de tandsteenvorming wordt beperkt dankzij de calciumvervangers in het voer.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

4 kg

Direct leverbaar

€ 24,49

15 + 3 kg

Direct leverbaar

€ 65,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150914

  • Voor volwassen honden van middelgrote rassen vanaf 7 jaar
  • Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen
  • Bevordert de spijsvertering

  Voor de oude viervoeter

  Ondersteun de gezondheid van je oudere, middelgote hond met het Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer. Honden ouder dan 7 jaar zijn minder actief dan jongere honden, waardoor ze ook andere hoeveelheden voedingsstoffen nodig hebben. De uitgebalanceerde Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoeding helpt je oude hond fit te houden en zorgt ervoor dat ouderdomsverschijnselen zo lang mogelijk uit blijven.

  Gezonde spijsvertering

  De voedingsstoffen in de Medium Adult 7+ hondenbrokken zorgen voor een goede spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Hierdoor worden ziektes voorkomen en krijgt je hond een gezonde stoelgang.

  Verzorgde huid en schone tanden

  Bij oudere honden kan de vacht grijs en dof worden en verliest de huid zijn elasticiteit. Door het Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer behoudt je hond een gezonde huid en blijft zijn vacht er mooi en gezond uitzien. Ook de tanden van je oude hond blijven schoon en gezond, doordat de tandsteenvorming wordt beperkt dankzij de calciumvervangers in het voer.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 4000
  Leeftijdsgroep hond Senior
 • Samenstelling

  Gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, rijst, tarwemeel, dierlijke vetten, maïsmeel, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, mineralen, natriumfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, extracten uit druiven (bron van polyfenolen), extracten uit groene thee (bron van polyfenolen).

Anderen bekeken ook