Royal Canin Maxi Junior 4 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Maxi Junior 4 kg
 • Royal Canin Maxi Junior 15 kg + 3 kg gratis

Royal Canin Maxi Junior

Hondenbrokken

Royal Canin
150443

2 varianten vanaf € 24,99

Voor grote pups en jonge honden Ondersteun de groei van je pup of jonge hond in de eerste 15 maanden met het Royal Canin Maxi Junior hondenvoer. Het voer helpt bij een gezonde ontwikkeling van botten, spiermassa, weerstand en darmflora bij pups en jonge honden van grote rassen. Voor een harmonieuze en veilige groei In de eerste drie maanden bouwt je pup zijn botstructuur op en verbruikt daardoor tot wel twee keer zo veel energie als grote honden. Na 8 maanden ontwikkelt je pup zijn spiermassa. De Royal Canin Maxi Junior hondenvoeding heeft daarom een uitgebalanceerd energie- en eiwitgehalte en een uitgebalanceerd calcium- en fosforgehalte. Hierdoor ondersteunt de voeding de groei van botten en spiermassa. Ook worden de gewrichten optimaal beschermt door een hoog glucosamine- en chondroïtinegehalte en de toevoeging van ontstekingsremmende EPA en DHA (Omega 3-vetzuren). Stimuleert de weerstand, spijsvertering en darmflora De weerstand van puppy's en jonge honden moet nog ontwikkeld worden. Daarom hebben de Maxi Junior hondenbrokken een gepatenteerd complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden, die de weerstand ondersteunt. De eiwitten en prebiotica in het voer zorgen voor een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Zo bevordert de ontlasting van je jonge viervoeter.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

4 kg

Direct leverbaar

€ 24,99

15 + 3 kg

Direct leverbaar

€ 66,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150443

  • Voor pups van grote rassen
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Bevordert de spijsvertering

  Voor grote pups en jonge honden

  Ondersteun de groei van je pup of jonge hond in de eerste 15 maanden met het Royal Canin Maxi Junior hondenvoer. Het voer helpt bij een gezonde ontwikkeling van botten, spiermassa, weerstand en darmflora bij pups en jonge honden van grote rassen.

  Voor een harmonieuze en veilige groei

  In de eerste drie maanden bouwt je pup zijn botstructuur op en verbruikt daardoor tot wel twee keer zo veel energie als grote honden. Na 8 maanden ontwikkelt je pup zijn spiermassa. De Royal Canin Maxi Junior hondenvoeding heeft daarom een uitgebalanceerd energie- en eiwitgehalte en een uitgebalanceerd calcium- en fosforgehalte. Hierdoor ondersteunt de voeding de groei van botten en spiermassa. Ook worden de gewrichten optimaal beschermt door een hoog glucosamine- en chondroïtinegehalte en de toevoeging van ontstekingsremmende EPA en DHA (Omega 3-vetzuren).

  Stimuleert de weerstand, spijsvertering en darmflora

  De weerstand van puppy's en jonge honden moet nog ontwikkeld worden. Daarom hebben de Maxi Junior hondenbrokken een gepatenteerd complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden, die de weerstand ondersteunt. De eiwitten en prebiotica in het voer zorgen voor een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Zo bevordert de ontlasting van je jonge viervoeter.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 4000
  Leeftijdsgroep hond Puppy / Junior
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerd runder- en varkenseiwit*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïsmeel, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, plantaardige vezels, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerd varkenseiwit*, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook