Royal Canin Labrador Retriever Adult 3 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Labrador Retriever Adult 3 kg

Royal Canin Labrador Retriever Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
151450

2 varianten vanaf € 20,99

Voeding speciaal voor Labrador Retrievers Labrador Retrievers zijn energieke, intelligente en enthousiaste honden. Vanwege hun dagelijkse behoefte aan wandelen en spelen hebben ze ook aangepaste voeding nodig die aansluit op hun voedings- en energiebehoeften. Royal Canin Labrador Retrievers is speciaal voor dit dynamische ras ontwikkeld. Neiging tot overgewicht? De Labrador staat bekend om zijn aanleg voor overgewicht. Om overgewicht bij je hond te voorkomen, heeft het Royal Canin Labrador Retriever hondenvoer een aangepast energiegehalte. Sterke botten en soepele gewrichten Omdat Labradors zulke energieke en relatief zware honden zijn, vergen ze veel van hun botten en gewrichten. Het hondenvoer is daarom verrijkt met EPA en DHA waarmee de botten en gewrichten worden versterkt. Gezonde huid en vacht Dankzij het gebruik van EPA, DHA en bernagieolie in het hondenvoer wordt de huid van je Labrador gevoed, waardoor de vacht een gezonde glans krijgt.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Labrador Retriever Adult 3 kg

Direct leverbaar

€ 20,99

Royal Canin Labrador Retriever Adult 12 + 2 kg

12 dagen levertijd

€ 63,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 151450

  • Voor Labrador Retrievers vanaf 15 maanden
  • Voor een mooie, glanzende vacht
  • Om mooi op gewicht te blijven

  Voeding speciaal voor Labrador Retrievers

  Labrador Retrievers zijn energieke, intelligente en enthousiaste honden. Vanwege hun dagelijkse behoefte aan wandelen en spelen hebben ze ook aangepaste voeding nodig die aansluit op hun voedings- en energiebehoeften. Royal Canin Labrador Retrievers is speciaal voor dit dynamische ras ontwikkeld.

  Neiging tot overgewicht?

  De Labrador staat bekend om zijn aanleg voor overgewicht. Om overgewicht bij je hond te voorkomen, heeft het Royal Canin Labrador Retriever hondenvoer een aangepast energiegehalte.

  Sterke botten en soepele gewrichten

  Omdat Labradors zulke energieke en relatief zware honden zijn, vergen ze veel van hun botten en gewrichten. Het hondenvoer is daarom verrijkt met EPA en DHA waarmee de botten en gewrichten worden versterkt.

  Gezonde huid en vacht

  Dankzij het gebruik van EPA, DHA en bernagieolie in het hondenvoer wordt de huid van je Labrador gevoed, waardoor de vacht een gezonde glans krijgt.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 3000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, maïs, gedehydreerd runder- en varkenseiwit*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, gist, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0,1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook