Royal Canin French Bulldog Adult 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin French Bulldog Adult 1,5 kg

Royal Canin French Bulldog Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
160413

3 varianten vanaf € 14,09

Speciaal voor Franse Bulldogs De Franse Buldog is een prominente spierbundel op zakformaat. Hij heeft een charmant karakter, is speels en is uitermate geschikt als gezelschapshond. De Franse Bulldog heeft door zijn grote spiermassa voer nodig dat aansluit op zijn energie- en calorieverbruik. Het Royal Canin French Bulldog hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor deze speelse, vrolijke en gezellige spierbonken. Ideale spiermassa Het Royal Canin French Bulldog hondenvoer voor Franse Bulldogs vanaf 1 jaar oud, heeft een optimaal eiwitgehalte en is verrijkt met L-carnitine. Deze combinatie zorgt voor het behoud van de spiermassa en stimuleert de vetstofwisseling. Gezonde gewrichten Je Franse Bulldog is van nature een zware hond en heeft hierdoor sterke gewrichten nodig om overbelasting te voorkomen. Het French Bulldog hondenvoer bevat glucosamine en chondroïtine, wat zorgt voor het behoud van gezonde gewrichten en kraakbeen. De toegevoegde Omega-3 vetzuren zorgen tegelijkertijd voor een ontstekingsremmend effect. Voor een gezonde spijsvertering Door de kortschedelige kop en lichaamsbouw heeft je Bulldog sneller last van zijn spijsvertering. Zijn darmcellen ontvangen minder zuurstof, waardoor de spijsvertering vertraagt. Het Royal Canin voer is verrijkt met licht verteerbare eiwitten en een aangepast gehalte verteerbare en niet-verteerbare vezels om de spijsvertering te bevorderen. Speciale brokken De Franse Bulldog behoort tot de kortschedelige rassen: ze hebben een grote, ronde kop en sterke kaken die wat naar voren staan. Door de vorm van de kop kan het oppakken van brokjes moeilijk verlopen. De Royal Canin French Bulldog hondenbrokken zijn speciaal ontworpen om het eten makkelijker te maken. De brokken hebben namelijk een speciale vorm, waardoor ze makkelijker in de bek te nemen zijn. De brokken stimuleren het kauwen zodat tandplak- en tandsteenvorming wordt voorkomen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin French Bulldog Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg

Direct leverbaar

€ 20,99

Royal Canin French Bulldog Adult 9 kg

momenteel niet leverbaar

€ 54,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 160413

  • Voor Franse Bulldogs vanaf 12 maanden
  • Voedt de huid
  • Optimale bespiering

  Speciaal voor Franse Bulldogs

  De Franse Buldog is een prominente spierbundel op zakformaat. Hij heeft een charmant karakter, is speels en is uitermate geschikt als gezelschapshond. De Franse Bulldog heeft door zijn grote spiermassa voer nodig dat aansluit op zijn energie- en calorieverbruik. Het Royal Canin French Bulldog hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor deze speelse, vrolijke en gezellige spierbonken.

  Ideale spiermassa

  Het Royal Canin French Bulldog hondenvoer voor Franse Bulldogs vanaf 1 jaar oud, heeft een optimaal eiwitgehalte en is verrijkt met L-carnitine. Deze combinatie zorgt voor het behoud van de spiermassa en stimuleert de vetstofwisseling.

  Gezonde gewrichten

  Je Franse Bulldog is van nature een zware hond en heeft hierdoor sterke gewrichten nodig om overbelasting te voorkomen. Het French Bulldog hondenvoer bevat glucosamine en chondroïtine, wat zorgt voor het behoud van gezonde gewrichten en kraakbeen. De toegevoegde Omega-3 vetzuren zorgen tegelijkertijd voor een ontstekingsremmend effect.

  Voor een gezonde spijsvertering

  Door de kortschedelige kop en lichaamsbouw heeft je Bulldog sneller last van zijn spijsvertering. Zijn darmcellen ontvangen minder zuurstof, waardoor de spijsvertering vertraagt. Het Royal Canin voer is verrijkt met licht verteerbare eiwitten en een aangepast gehalte verteerbare en niet-verteerbare vezels om de spijsvertering te bevorderen.

  Speciale brokken

  De Franse Bulldog behoort tot de kortschedelige rassen: ze hebben een grote, ronde kop en sterke kaken die wat naar voren staan. Door de vorm van de kop kan het oppakken van brokjes moeilijk verlopen. De Royal Canin French Bulldog hondenbrokken zijn speciaal ontworpen om het eten makkelijker te maken. De brokken hebben namelijk een speciale vorm, waardoor ze makkelijker in de bek te nemen zijn. De brokken stimuleren het kauwen zodat tandplak- en tandsteenvorming wordt voorkomen.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 1500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, tarwe, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook