Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 1,5 kg

Royal Canin Dachshund/Teckel Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
151799

2 varianten vanaf € 14,09

Speciaal voor Dashonden/Teckels Dashonden zijn populaire honden die te herkennen zijn aan hun korte gebogen poten en hun lange lichaam. Ze zijn onvermoeibaar, stoutmoedig, opgewekt en ze zijn goede wakers. Ondanks hun compacte formaat, barst je Dashond van de energie. Omdat je kleine kameraad zo onvermoeibaar is, heeft hij voeding nodig die aansluit op zijn energie- en voedingsbehoeften. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Dachshund/Teckel hondenvoer sluit naadloos aan op de behoeften van je volwassen Dashond vanaf 10 maanden oud. Het voer draagt dan ook bij aan de spierkracht en helpt je hond op het ideale gewicht te houden. Ondersteuning van de gewrichten De korte pootjes van de Dashond kunnen schokken niet goed opvangen, waardoor het noodzakelijk is dat hij sterk kraakbeen heeft. Het Royal Canin Dachshund hondenvoer is verrijkt met glucosamine, chondroïtine en een hoog gehalte aan EPA en DHA vetzuren, waardoor het kraakbeen een optimale vochtregulering krijgt. Deze ingrediënten helpen daarbij de weefsels van de tussenwervelschijven in de rug langer gezond te houden. Voor een sterk gebit Bij de Dashond komen veel gebitsaandoeningen voor en hoe ouder hij wordt, hoe meer dit risico toeneemt. Het is dan ook erg belangrijk dat je Dashond een goede mondhygiëne heeft, zodat tandbederf wordt voorkomen. De toegevoegde natirumpolyfosfaten in de hondenbrokken helpen daarbij. De fosfaten zorgen voor het binden van de vrije calcium in de bek, waarna de vrije calcium via het maagdarmkanaal wordt verwijderd. Hierdoor voorkom je de vorming van tandplak, tandsteen en dus ook tandbederf.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7,5 kg

Direct leverbaar

€ 45,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 151799

  • Speciaal voor volwassen teckels
  • Ondersteuning van de gewrichten
  • Voor een sterk gebit

  Speciaal voor Dashonden/Teckels

  Dashonden zijn populaire honden die te herkennen zijn aan hun korte gebogen poten en hun lange lichaam. Ze zijn onvermoeibaar, stoutmoedig, opgewekt en ze zijn goede wakers. Ondanks hun compacte formaat, barst je Dashond van de energie. Omdat je kleine kameraad zo onvermoeibaar is, heeft hij voeding nodig die aansluit op zijn energie- en voedingsbehoeften. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Dachshund/Teckel hondenvoer sluit naadloos aan op de behoeften van je volwassen Dashond vanaf 10 maanden oud. Het voer draagt dan ook bij aan de spierkracht en helpt je hond op het ideale gewicht te houden.

  Ondersteuning van de gewrichten

  De korte pootjes van de Dashond kunnen schokken niet goed opvangen, waardoor het noodzakelijk is dat hij sterk kraakbeen heeft. Het Royal Canin Dachshund hondenvoer is verrijkt met glucosamine, chondroïtine en een hoog gehalte aan EPA en DHA vetzuren, waardoor het kraakbeen een optimale vochtregulering krijgt. Deze ingrediënten helpen daarbij de weefsels van de tussenwervelschijven in de rug langer gezond te houden.

  Voor een sterk gebit

  Bij de Dashond komen veel gebitsaandoeningen voor en hoe ouder hij wordt, hoe meer dit risico toeneemt. Het is dan ook erg belangrijk dat je Dashond een goede mondhygiëne heeft, zodat tandbederf wordt voorkomen. De toegevoegde natirumpolyfosfaten in de hondenbrokken helpen daarbij. De fosfaten zorgen voor het binden van de vrije calcium in de bek, waarna de vrije calcium via het maagdarmkanaal wordt verwijderd. Hierdoor voorkom je de vorming van tandplak, tandsteen en dus ook tandbederf.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 1500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook