Royal Canin Chihuahua Junior 500 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Chihuahua Junior 500 gr

Royal Canin Chihuahua Junior

Hondenbrokken

Royal Canin
152992

2 varianten vanaf € 6,99

Voeding speciaal voor je Chihuahua pup Chihuahua's zijn de kleinste honden ter wereld. Door hun kleine omvang hebben ze andere voedingsbehoeftes dan grotere honden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Chihuahua Junior hondenvoer sluit naadloos op deze behoeftes aan. Het voer draagt bovendien bij aan de ontwikkeling van je kleine pup en zorgt voor een sterk immuunsysteem. Kleine hondjes, kleine brokjes De broze kaken van de Chihuahua zijn erg gevoelig voor gebitsproblemen. Door de vorm van de brokjes stimuleert het voer het kauwen, zodat de mondhygiëne van je favoriet verbetert. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd. Speciale brokjes voor kieskeurige eters Chihuahua's zijn vaak erg kieskeurig wanneer het om eten gaat. Deze speciale brokjes hebben een speciale samenstelling die onweerstaanbaar is voor je kleine viervoeter. De brokjes hebben een natuurlijke smaak en een aangepaste vorm.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Chihuahua Junior 500 gr

Direct leverbaar

€ 6,99

Royal Canin Chihuahua Junior 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,69

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 152992

  • Voor Chihuahua pups
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Minder ontlasting en minder geurtjes

  Voeding speciaal voor je Chihuahua pup

  Chihuahua's zijn de kleinste honden ter wereld. Door hun kleine omvang hebben ze andere voedingsbehoeftes dan grotere honden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Chihuahua Junior hondenvoer sluit naadloos op deze behoeftes aan. Het voer draagt bovendien bij aan de ontwikkeling van je kleine pup en zorgt voor een sterk immuunsysteem.

  Kleine hondjes, kleine brokjes

  De broze kaken van de Chihuahua zijn erg gevoelig voor gebitsproblemen. Door de vorm van de brokjes stimuleert het voer het kauwen, zodat de mondhygiëne van je favoriet verbetert. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt, waardoor de vorming van tandsteen wordt geremd.

  Speciale brokjes voor kieskeurige eters

  Chihuahua's zijn vaak erg kieskeurig wanneer het om eten gaat. Deze speciale brokjes hebben een speciale samenstelling die onweerstaanbaar is voor je kleine viervoeter. De brokjes hebben een natuurlijke smaak en een aangepaste vorm.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 500
  Leeftijdsgroep hond Puppy / Junior
 • Samenstelling

  Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, sojaolie, visolie, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, gehydrolyseerde gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook