Royal Canin Chihuahua Adult 500 gr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Chihuahua Adult 500 gr

Royal Canin Chihuahua Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
152251

3 varianten vanaf € 6,59

Voeding speciaal voor je Chihuahua Chihuahua's zijn de kleinste honden ter wereld. Door hun kleine omvang hebben ze andere voedingsbehoeftes dan grotere honden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Chihuahua hondenvoer sluit naadloos op deze behoeftes aan. Optimale gezondheid Je kleine viervoeter kan makkelijk ouder dan 13 jaar worden. Door deze lange levensverwachting heeft je Chihuahua kans op ouderdomskwalen. De kwalen kunnen de hartfunctie en de werking van de luchtwegen beïnvloeden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Chihuahua hondenvoer is hier speciaal op afgesteld en helpt de kwalen zo lang mogelijk uit te stellen. Speciale brokjes voor kieskeurige eters Chihuahua's zijn vaak erg kieskeurig wanneer het om eten gaat. Deze speciale brokjes hebben een speciale samenstelling die onweerstaanbaar is voor je kleine viervoeter. De brokjes hebben een natuurlijke smaak en een aangepaste vorm. Kleine honden, kleine brokjes De broze kaken van de Chihuahua zijn erg gevoelig voor gebitsproblemen. Door de vorm van de brokjes stimuleert het voer het kauwen, waardoor de mondhygiëne van je favoriet verbetert. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt en de vorming van tandsteen wordt geremd.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Chihuahua Adult 500 gr

Direct leverbaar

€ 6,59

Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin Chihuahua Adult 3 kg

Direct leverbaar

€ 23,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 152251

  • Voor Chihuahua's vanaf 8 maanden
  • Beperkt de vorming van tandsteen
  • Minder ontlasting en minder geurtjes

  Voeding speciaal voor je Chihuahua

  Chihuahua's zijn de kleinste honden ter wereld. Door hun kleine omvang hebben ze andere voedingsbehoeftes dan grotere honden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Chihuahua hondenvoer sluit naadloos op deze behoeftes aan.

  Optimale gezondheid

  Je kleine viervoeter kan makkelijk ouder dan 13 jaar worden. Door deze lange levensverwachting heeft je Chihuahua kans op ouderdomskwalen. De kwalen kunnen de hartfunctie en de werking van de luchtwegen beïnvloeden. Het Royal Canin Breed Health Nutrition Chihuahua hondenvoer is hier speciaal op afgesteld en helpt de kwalen zo lang mogelijk uit te stellen.

  Speciale brokjes voor kieskeurige eters

  Chihuahua's zijn vaak erg kieskeurig wanneer het om eten gaat. Deze speciale brokjes hebben een speciale samenstelling die onweerstaanbaar is voor je kleine viervoeter. De brokjes hebben een natuurlijke smaak en een aangepaste vorm.

  Kleine honden, kleine brokjes

  De broze kaken van de Chihuahua zijn erg gevoelig voor gebitsproblemen. Door de vorm van de brokjes stimuleert het voer het kauwen, waardoor de mondhygiëne van je favoriet verbetert. De toevoeging van natriumpolyfosfaten zorgt ervoor dat het calcium gebonden wordt en de vorming van tandsteen wordt geremd.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook