Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5 kg

Royal Canin Cavalier King Charles Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
152991

2 varianten vanaf € 14,09

Speciaal voor je Cavalier King Charles-spaniël De Cavalier King Charles-spaniël houdt van lange wandeling en veel aandacht. Het is een kleine gezelschapshond met een vrij lange, zachte vacht en lange oren. Het ras is zachtaardig, beweeglijk, trouw en vrolijk. Speciaal voor deze vrolijke viervoeters is er het Royal Canin Cavalier King Charles hondenvoer. Voor een slanke lijn en een sterk hart Cavalier King Charles-spaniëls hebben een natuurlijke aanleg voor overgewicht en hartproblemen. Deze combinatie is natuurlijk niet bevorderlijk. Daarom heeft het Royal Canin hondenvoer een speciale samenstelling van EPA, DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten, waardoor overgewicht wordt voorkomen en de hartfunctie wordt ondersteunt. Mooie vacht Om je kameraad een mooie en gezonde vacht te geven, bevat het Royal Canin voer EPA, DHA en Bernagieolie. Deze toevoegingen voeden de huid, wat resulteert in een glanzende, zachte en een verzorgd uitziende vacht. Ook versterkt het voer hierdoor de kleurintensiteit. Je Cavalier King Charles-spaniël ziet er dankzij het voer er altijd op zijn best uit. Speciale brokvorm Je Cavalier King Charles-spaniël behoort tot de kortschedelige rassen: ze hebben een grote, ronde kop en sterke kaken die wat naar voren staan. Door de vorm van de kop kan het oppakken van brokjes moeilijk verlopen. De Royal Canin Cavalier King Charles hondenbrokken zijn speciaal ontworpen om het eten makkelijker te maken. De brokken hebben namelijk een speciale vorm, waardoor ze makkelijker in de bek te nemen zijn. De brokken stimuleren het kauwen zodat tandplak- en tandsteenvorming wordt voorkomen.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Cavalier King Charles Adult 1,5 kg

Direct leverbaar

€ 14,09

Royal Canin Cavalier King Charles 7,5 kg

Direct leverbaar

€ 45,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 152991

  • Voor Cavalier King Charles Spaniels vanaf 10 maanden
  • Voor een mooie, glanzende vacht
  • Om mooi op gewicht te blijven

  Speciaal voor je Cavalier King Charles-spaniël

  De Cavalier King Charles-spaniël houdt van lange wandeling en veel aandacht. Het is een kleine gezelschapshond met een vrij lange, zachte vacht en lange oren. Het ras is zachtaardig, beweeglijk, trouw en vrolijk. Speciaal voor deze vrolijke viervoeters is er het Royal Canin Cavalier King Charles hondenvoer.

  Voor een slanke lijn en een sterk hart

  Cavalier King Charles-spaniëls hebben een natuurlijke aanleg voor overgewicht en hartproblemen. Deze combinatie is natuurlijk niet bevorderlijk. Daarom heeft het Royal Canin hondenvoer een speciale samenstelling van EPA, DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten, waardoor overgewicht wordt voorkomen en de hartfunctie wordt ondersteunt.

  Mooie vacht

  Om je kameraad een mooie en gezonde vacht te geven, bevat het Royal Canin voer EPA, DHA en Bernagieolie. Deze toevoegingen voeden de huid, wat resulteert in een glanzende, zachte en een verzorgd uitziende vacht. Ook versterkt het voer hierdoor de kleurintensiteit. Je Cavalier King Charles-spaniël ziet er dankzij het voer er altijd op zijn best uit.

  Speciale brokvorm

  Je Cavalier King Charles-spaniël behoort tot de kortschedelige rassen: ze hebben een grote, ronde kop en sterke kaken die wat naar voren staan. Door de vorm van de kop kan het oppakken van brokjes moeilijk verlopen. De Royal Canin Cavalier King Charles hondenbrokken zijn speciaal ontworpen om het eten makkelijker te maken. De brokken hebben namelijk een speciale vorm, waardoor ze makkelijker in de bek te nemen zijn. De brokken stimuleren het kauwen zodat tandplak- en tandsteenvorming wordt voorkomen.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 1500
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, gedehydreerde tomaat (bron van lycopeen), Fructo-Oligo-Sacchariden, gehydrolyseerde gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook