Royal Canin Bulldog Adult 3 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Bulldog Adult 3 kg

Royal Canin Bulldog Adult

Hondenbrokken

Royal Canin
151944

2 varianten vanaf € 20,99

Speciaal voor Engelse Bulldogs Engelse Bulldogs zijn vriendelijke, trouwe, speelse maar ook luie honden met een natuurlijke stoere houding. Ze houden van wandelen en spelen, maar kunnen niet goed tegen warmte. Hierdoor kunnen ze zich niet te lang inspannen. Je Engelse Bulldog heeft daarom aangepaste voeding nodig. Het Royal Canin English Bulldog hondenvoer voor Bulldogs vanaf 12 maanden oud voldoet aan alle voedingsbehoeften van je Bulldog. Gezonde gewrichten Je Engelse Bulldog is van nature een zware hond, wat veel vergt van zijn gewrichten. Om overbelasting van de gewrichten te voorkomen, helpt het voer je Bulldog op het juiste lichaamsgewicht te behouden. Voor een gezonde spijsvertering Door de lichaamsbouw heeft je Bulldog sneller last van zijn spijsvertering. Zijn middenrif drukt namelijk het spijsverteringsstelsel samen en de darmcellen ontvangen daardoor minder zuurstof. Dit vertraagt de spijsvertering. Het Royal Canin hondenvoer is verrijkt met licht verteerbare eiwitten en een aangepast gehalte verteerbare en niet-verteerbare vezels om de spijsvertering te bevorderen. Speciale brokken De Engelse Bulldog behoort tot de kortschedelige rassen: ze hebben een grote, ronde kop en sterke kaken die wat naar voren staan. Door de vorm van de kop kan het oppakken van brokjes moeilijk verlopen. De Royal Canin English Bulldog hondenbrokken zijn speciaal ontworpen om het eten makkelijker te maken. De brokken hebben namelijk een speciale vorm, waardoor ze makkelijker in de bek te nemen zijn. De brokken stimuleren daarbij het kauwen zodat je hond een betere mondhygiëne krijgt.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Royal Canin Bulldog Adult 3 kg

Direct leverbaar

€ 20,99

Royal Canin Bulldog Adult 12 kg

Direct leverbaar

€ 65,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 151944

  • Voor Engelse Bulldogs vanaf 12 maanden
  • Voor sterke botten en soepele gewrichten
  • Voedt de huid

  Speciaal voor Engelse Bulldogs

  Engelse Bulldogs zijn vriendelijke, trouwe, speelse maar ook luie honden met een natuurlijke stoere houding. Ze houden van wandelen en spelen, maar kunnen niet goed tegen warmte. Hierdoor kunnen ze zich niet te lang inspannen. Je Engelse Bulldog heeft daarom aangepaste voeding nodig. Het Royal Canin English Bulldog hondenvoer voor Bulldogs vanaf 12 maanden oud voldoet aan alle voedingsbehoeften van je Bulldog.

  Gezonde gewrichten

  Je Engelse Bulldog is van nature een zware hond, wat veel vergt van zijn gewrichten. Om overbelasting van de gewrichten te voorkomen, helpt het voer je Bulldog op het juiste lichaamsgewicht te behouden.

  Voor een gezonde spijsvertering

  Door de lichaamsbouw heeft je Bulldog sneller last van zijn spijsvertering. Zijn middenrif drukt namelijk het spijsverteringsstelsel samen en de darmcellen ontvangen daardoor minder zuurstof. Dit vertraagt de spijsvertering. Het Royal Canin hondenvoer is verrijkt met licht verteerbare eiwitten en een aangepast gehalte verteerbare en niet-verteerbare vezels om de spijsvertering te bevorderen.

  Speciale brokken

  De Engelse Bulldog behoort tot de kortschedelige rassen: ze hebben een grote, ronde kop en sterke kaken die wat naar voren staan. Door de vorm van de kop kan het oppakken van brokjes moeilijk verlopen. De Royal Canin English Bulldog hondenbrokken zijn speciaal ontworpen om het eten makkelijker te maken. De brokken hebben namelijk een speciale vorm, waardoor ze makkelijker in de bek te nemen zijn. De brokken stimuleren daarbij het kauwen zodat je hond een betere mondhygiëne krijgt.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 3000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, bietenpulp, mineralen, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Anderen bekeken ook