Hill's Canine Adult Oral Care 2 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Hill's Canine Adult Oral Care 2 kg

Hill's Canine Adult Oral Care

Hondenbrokken

Hill's Science Plan
150817

2 varianten vanaf € 18,19

Weg met tandplak en tandsteen Het Hill's Science Plan Oral Care is samengesteld voor volwassen honden om tandplak, tandsteen en tandverkleuring te verminderen. Het voer biedt een dagelijkse bescherming van het gebit en voorkomt daardoor een slecht adem bij je viervoetige vriend. Door de vorm van de brokken worden de tanden volledig schoongeveegd tijdens het eten en wordt tandplak en tandsteen aanzienlijk verminderd. Het voer is dankzij de vorm ook geschikt voor honden met een gevoelig gebit. Dagelijkse bescherming De eiwit- en calciumgehaltes zijn in het Science Plan Oral Care hondenvoer verlaagd. De reden hiervan is, is dat tandplak en tandsteen wordt gevormd door deze stoffen. Door de anti-oxidanten zorgen voor een gezond gebit, waardoor de slechte adem ook wordt verminderd. Je hond had nog nooit zulke schone tanden! Gezonde en flexibele spieren Door het gebruik van eiwitten van hoge kwaliteiten in de voeding, draag je bij aan het onderhouden van gezonde spieren van je hond.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Hill's Canine Adult Oral Care Kip 2 kg

Direct leverbaar

€ 18,19

Hill's Canine Adult Oral Care Kip 5 kg

momenteel niet leverbaar

€ 44,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 150817

  • Voor volwassen honden
  • Vermindert tandplaque en tandsteen
  • Voor gezonde en flexibele spieren

  Weg met tandplak en tandsteen

  Het Hill's Science Plan Oral Care is samengesteld voor volwassen honden om tandplak, tandsteen en tandverkleuring te verminderen. Het voer biedt een dagelijkse bescherming van het gebit en voorkomt daardoor een slecht adem bij je viervoetige vriend. Door de vorm van de brokken worden de tanden volledig schoongeveegd tijdens het eten en wordt tandplak en tandsteen aanzienlijk verminderd. Het voer is dankzij de vorm ook geschikt voor honden met een gevoelig gebit.

  Dagelijkse bescherming

  De eiwit- en calciumgehaltes zijn in het Science Plan Oral Care hondenvoer verlaagd. De reden hiervan is, is dat tandplak en tandsteen wordt gevormd door deze stoffen. Door de anti-oxidanten zorgen voor een gezond gebit, waardoor de slechte adem ook wordt verminderd. Je hond had nog nooit zulke schone tanden!

  Gezonde en flexibele spieren

  Door het gebruik van eiwitten van hoge kwaliteiten in de voeding, draag je bij aan het onderhouden van gezonde spieren van je hond.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 2000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Maïs, kippen- (30%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 50%), brouwersrijst, cellulose, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, meel van erwtenzemelen, eipoeder, plantaardige olie, mineralen, lijnzaad, dextrose, L-lysine hydrochloride, taurine, L-tryptofaan, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Anderen bekeken ook