Hill's Canine Adult Large Breed 12 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Hill's Canine Adult Large Breed 12 kg

Hill's Canine Adult Large Breed

Hondenbrokken

Hill's Science Plan
154580

2 varianten vanaf € 55,99

Gezonde spieren en gewrichten Het Hill's Science Plan Advanced Fitness hondenvoer draagt bij aan de optimale gezondheid van je volwassen grote hond. De Hill's hondenbrokken bevatten kwaliteitseiwitten die de spieren voeden en aansterken. Tegelijkertijd ondersteunen de glucosamine en de chondroïtine uit natuurlijke bronnen de gewrichten. De toevoeging van L-carnitine stimuleert de vetverbranding, waardoor je grote hond op het juiste gewicht blijft. Belangrijke voordelen: Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Hill's Canine Adult Large Breed Kip 12 kg

5 dagen levertijd

€ 58,29

Hill's Canine Adult Large Breed Lam/Rijst 12 kg

Direct leverbaar

€ 55,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 154580

  • Voor volwassen honden van grote rassen
  • Ondersteunt de gewrichten
  • Voor behoud van gezonde spieren
  Gezonde spieren en gewrichten Het Hill's Science Plan Advanced Fitness hondenvoer draagt bij aan de optimale gezondheid van je volwassen grote hond. De Hill's hondenbrokken bevatten kwaliteitseiwitten die de spieren voeden en aansterken. Tegelijkertijd ondersteunen de glucosamine en de chondroïtine uit natuurlijke bronnen de gewrichten. De toevoeging van L-carnitine stimuleert de vetverbranding, waardoor je grote hond op het juiste gewicht blijft. Belangrijke voordelen:
  • Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.
  • Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen.
  • Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen
  • Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 12000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Kip: Maïs, tarwe, kip- (26%) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 39%), dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, plantaardige olie, mineralen, bietenpulp, lijnzaad, vitaminen, sporenelementen, taurine, kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine) en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met citroenzuur en gemengde tocoferolen.

  Lam/Rijst: Maïs, lams(26%)meel, sojameel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, brouwersrijst (4%), eiwithydrolysaat, plantaardige olie, lijnzaad, mineralen, vitaminen, L-carnitine supplement, taurine, sporenelementen, kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine) en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen, citroenzuur en rozemarijnextract.

Anderen bekeken ook