Carocroc Small Breed 25/16 3 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Carocroc Small Breed 25/16 3 kg

Carocroc Small Breed 25/16

Hondenbrokken

Carocroc
158037

2 varianten vanaf € 9,79

De voeding van je hond hangt niet alleen af van de leeftijd, gezondheid en energiebehoefte. Ook de grootte bepaalt de voedingsbehoefte. Kleine rassen (Afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden CaroCroc Small BreedCaroCroc Small Breed is afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden en bevat: - L-carnitine om de vetafbraak te stimuleren; - extra vitamine E tegen celveroudering; - extra zink en natriumtripolyfosfaat dat het risico op tandplaque verlaagt.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Carocroc small breed 25/16 3 kg

Direct leverbaar

€ 9,79

Carocroc small breed 25/16 15 kg

Direct leverbaar

€ 35,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 158037

  • Voor kleine rassen
  • Helpt bij het behoud van een ideaal gewicht
  • Verlaagt risico op tandplaque
  De voeding van je hond hangt niet alleen af van de leeftijd, gezondheid en energiebehoefte. Ook de grootte bepaalt de voedingsbehoefte. Kleine rassen (<15 kg) leven gemiddeld langer dan grotere rassen. Hierdoor krijgen zij meer te maken met verouderingsverschijnselen. Kleine rassen hebben net zo veel tanden als grote rassen. Maar, doordat zij dichter op elkaar staan in een kleine mond, is het risico op tandplaque en tandsteenvorming veel groter. Tandvleesontsteking en een slechte adem zijn het gevolg. Bovendien hebben kleine rassen aanleg voor het ontwikkelen van overgewicht. Afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden CaroCroc Small BreedCaroCroc Small Breed is afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden en bevat: - L-carnitine om de vetafbraak te stimuleren; - extra vitamine E tegen celveroudering; - extra zink en natriumtripolyfosfaat dat het risico op tandplaque verlaagt.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
  Gewicht in gram 3000
  Leeftijdsgroep hond Volwassen
 • Samenstelling

  Dierlijk eiwitextract (25%), vleesmix (24%), tarwe, maïs, gevogelte (8%), dierlijk vet (gevogelte, rund), rijstzemelen, rijst, bietenpulp, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine, lijnzaad, gist, mineralen

Anderen bekeken ook