Royal Canin Urinary S/O Hond Small 1,5 kg
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Royal Canin Urinary S/O Hond Small 4 kg
 • Royal Canin Urinary S/O Hond 4x10x150 gr
 • Royal Canin Urinary S/O Hond 12x410 gr

Royal Canin Urinary S/O Hond

Dieetvoer

Royal Canin Veterinary Diet
182786

6 varianten vanaf € 12,59

Speciale dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen bij honden Royal Canin Urinary S/O Small Dog Diet is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen/kristallen (blaasgruis), helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen en is vanwege het formaat van de brok en de smakelijkheid gericht op kleine honden (Oplossen van struvietstenen Urinary S/O Small Dog Diet maakt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk. Onderverzadiging van de urine Door de speciale samenstelling wordt de vorming van zowel struviet-als calciumoxalaatstenen verminderd en wordt het oplossen van struviet mogelijk gemaakt. Toename van het urinevolume Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine beperkt en helpt het de urinewegen gezond te houden. Gezond houden van het gebit De speciale structuur, vorm en grootte van de brokjes draagt bij aan het gezond houden van het gebit.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

mini 1,5 kg SCHERPE PRIJS

9 dagen levertijd

€ 12,59

mini 4 kg SCHERPE PRIJS

9 dagen levertijd

€ 30,49

14 kg SCHERPE PRIJS

Direct leverbaar

€ 64,99

40 x 150 gr maaltijdzakje SCHERPE PRIJS

9 dagen levertijd

€ 53,99

12 x 200 gr blik SCHERPE PRIJS

9 dagen levertijd

€ 21,99

12 x 410 gr blik SCHERPE PRIJS

Direct leverbaar

€ 35,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 182786

  • Voor het oplossen van blaasgruis
  • Helpt herhaalde vorming van blaasgruis te verminderen
  • Ondersteunt de urinewegen
  Speciale dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen bij honden Royal Canin Urinary S/O Small Dog Diet is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen/kristallen (blaasgruis), helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen en is vanwege het formaat van de brok en de smakelijkheid gericht op kleine honden (<10kg). Bij katten en honden komen regelmatig aandoeningen van de lagere urinewegen voor. Dit zijn aandoeningen van de urineleiders, de blaas of de urinebuis. Een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine. Kristallen vormen zich als er voldoende kristalvormende bestanddelen in de urine aanwezig zijn. Deze kristalvormende bestanddelen verschillen per steen en bestaan uit de mineralen die later de steen zullen vormen. De kristallen kunnen zich vasthechten aan organisch materiaal in de urine, zodat er structuren ontstaan die op den duur kunnen uitgroeien tot stenen. De meest voorkomende blaassteen bij zowel katten als honden is de struvietsteen. Struviet is opgebouwd uit de mineralen magnesium, ammonium en fosfaat. Met name bij de kat is struviet beter bekend onder de naam blaasgruis. Een andere, regelmatig voorkomende, blaassteen bij katten en honden is de calciumoxalaatsteen. Oplossen van struvietstenen Urinary S/O Small Dog Diet maakt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk. Onderverzadiging van de urine Door de speciale samenstelling wordt de vorming van zowel struviet-als calciumoxalaatstenen verminderd en wordt het oplossen van struviet mogelijk gemaakt. Toename van het urinevolume Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine beperkt en helpt het de urinewegen gezond te houden. Gezond houden van het gebit De speciale structuur, vorm en grootte van de brokjes draagt bij aan het gezond houden van het gebit.
 • Producteigenschappen

  Dier Hond
  Eenheid 1
 • Samenstelling

  Droogvoer: Rijst, maïsmeel, dierlijke vetten, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsgluten, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, eipoeder, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
  Blikvoer: Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maïsgluten), mineralen, suiker.
  Maaltijdzakjes: Vlees en dierlijke bijprodukten (kip, varken), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maïsgluten), plantaardige bijprodukten, mineralen, suiker.

Anderen bekeken ook