Prins hondenvoer Hondenvoer, speciaal voor jouw hond geselecteerd

Prins hondenvoeding is 100% natuurlijk. Alle producten van Prins worden volledig in Nederland geproduceerd. Ons assortiment bestaat uit:

Prins ProCare; een geperste brok gemaakt volgens een productieproces waarmee alle voedingsstoffen behouden blijven. De hoge dichtheid van deze brok zorgt dat het portie van je hond 15% minder is ten opzichten is van krokante brokken; wat voor een lagere maagbelasting zorgt.

Prins ProCare Croque; dezelfde samenstelling en hoogwaardige grondstoffen als de ProCare geperste brokken, maar met een ander bereidingsproces. Hierdoor is de brok krokant en daardoor harder en geschikt voor schrokkende honden. De grootte en vorm van de brok bevorderen het kauwen en daardoor een goede opname. De hoge mate van verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.

Prins ProCare Graanvrij; geperste brokken van de ProCare lijn alleen dan speciaal voor honden die overgevoelig zijn voor granen.

Fit Selection; gezonde en complete gezondheidsvoedingen voor de familiehond. Een smakelijke krokante brok met een hoge verteerbaarheid en uiterst geschikt voor schrokkers.

Prins NatureCare; buiten de koeling houdbare worsten met ieder een eigen, unieke smaak en/of eigenschap. Deze worsten zijn te geven als volledige voeding, als variatie op bestaande voeding of ter beloning. De Prins NatureCare zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Lees meer
34 artikelen