Waggly Clean Fresh 5 ltr
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Waggly Clean Fresh 5 ltr

Waggly Clean Fresh

Reiniging & desinfectie

Waggly
151833

1 varianten vanaf € 17,95

Waggly dierenverblijfreiniger is het ideale reinigingsmiddel op basis van frisgeurende natuurlijke eucalyptus olie. Reinigt grondig en hyginisch schoon. Uitermate geschikt voor een optimale hygine in en om dierenverblijfplaatsen zoals kattenbakken, hondenhokken, kennels, kooien van knaagdieren, maar ook plavuizen etc. Neutraliseert urinelucht en andere niet gewenste geuren. Waggly dierenverblijfreiniger is ongevaarlijk voor mens en dier. De eucalyptus geur blijft na de reiniging ook nog zijn werking doen waardoor insecten en ongedierte op afstand worden gehouden. Hierdoor wordt het leefklimaat van uw huisdier veraangenaamd. Gebruiksaanwijzing: Dosering 100 ml op 1 liter lauw water (al naar gelang de vulling). Ook uitstekend te gebruiken in hogedruk reinigers. 5 minuten laten intrekken en daarna met een borstel en schoon water afdoen. Voldoet aan alle internationale eisen met betrekking tot de biologische afbreekbaarheid. Werking: Mede door de natuurlijke eucalyptus olie wordt de dierenverblijfplaats grondig gereinigd en hyginisch schoon.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

5 LTR

Direct leverbaar

€ 17,95

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 151833

  • Reinigt en verfrist dierverblijven
  • Met natuurlijke eucalyptus olie
  • Houdt insecten en ongedierte op afstand

  Waggly dierenverblijfreiniger is het ideale reinigingsmiddel op basis van frisgeurende natuurlijke eucalyptus olie. Reinigt grondig en hygiënisch schoon. Uitermate geschikt voor een optimale hygiëne in en om dierenverblijfplaatsen zoals kattenbakken, hondenhokken, kennels, kooien van knaagdieren, maar ook plavuizen etc. Neutraliseert urinelucht en andere niet gewenste geuren.

  Waggly dierenverblijfreiniger is ongevaarlijk voor mens en dier. De eucalyptus geur blijft na de reiniging ook nog zijn werking doen waardoor insecten en ongedierte op afstand worden gehouden. Hierdoor wordt het leefklimaat van uw huisdier veraangenaamd.

  Gebruiksaanwijzing:
  Dosering 100 ml op 1 liter lauw water (al naar gelang de vulling). Ook uitstekend te gebruiken in hogedruk reinigers. 5 minuten laten intrekken en daarna met een borstel en schoon water afdoen. Voldoet aan alle internationale eisen met betrekking tot de biologische afbreekbaarheid.

  Werking: Mede door de natuurlijke eucalyptus olie wordt de dierenverblijfplaats grondig gereinigd en hygiënisch schoon.

Anderen bekeken ook