Premier Busy Buddy Tug-A-Jug medium/large
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Premier Busy Buddy Tug-A-Jug medium/large
 • Premier Busy Buddy Tug-A-Jug small
 • Premier Busy Buddy Tug-A-Jug small

Premier Busy Buddy Tug-A-Jug

Kauwspeelgoed

Premier
174908

2 varianten vanaf € 12,99

De Tug-a-Jug is op verschillende manieren interessant voor uw hond. U doet kleine snacks in de fles. De fles is doorzichtig, uw hond kan de snacks zien wanneer hij met de Tug-a-Jug speelt en zal er alles aan doen om ze eruit te krijgen. Doordat de fles aan de bovenkant open is, ruikt uw hond de snacks ook nog eens, en wanneer hij met de fles speelt zullen ze rammelen. De fles heeft aan de bovenkant een rubberen bal met noppen, welke het tandvlees masseren wanneer uw hond erop kauwt. Met het touw dat in de fles vast zit kan uw hond de Tug-a-Jug mee nemen naar het beste plekje om de snacks eruit te krijgen. Sommige honden kunnen het touw tijdens het spelen doorbijten. Dit betekend niet dat de Tug-a-Jug niet meer bruikbaar is! Let op!: Let altijd op uw hond wanneer hij met speelgoed speelt. Wanneer nodig, kunt u het speelgoed tijdig weghalen. Verkrijgbaar in 3 maten: XS = Chihuahuas, Yorkshire Terrirs etc. S = Beagles, Shelties, Spanils etc. M/L = Labradors, Golden Retrievers, Rottweilers etc.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

M/L

Direct leverbaar

€ 16,99

S

Direct leverbaar

€ 12,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 174908

  • Te vullen met traktaties
  • Prikkelt jouw hond mentaal en fysiek
  • Met flostouw

  De Tug-a-Jug is op verschillende manieren interessant voor uw hond. U doet kleine snacks in de fles. De fles is doorzichtig, uw hond kan de snacks zien wanneer hij met de Tug-a-Jug speelt en zal er alles aan doen om ze eruit te krijgen.

  Doordat de fles aan de bovenkant open is, ruikt uw hond de snacks ook nog eens, en wanneer hij met de fles speelt zullen ze rammelen.
  De fles heeft aan de bovenkant een rubberen bal met noppen, welke het tandvlees masseren wanneer uw hond erop kauwt. Met het touw dat in de fles vast zit kan uw hond de Tug-a-Jug mee nemen naar het beste plekje om de snacks eruit te krijgen.

  Sommige honden kunnen het touw tijdens het spelen doorbijten. Dit betekend niet dat de Tug-a-Jug niet meer bruikbaar is!

  Let op!: Let altijd op uw hond wanneer hij met speelgoed speelt. Wanneer nodig, kunt u het speelgoed tijdig weghalen.

  Verkrijgbaar in 3 maten:

  XS = Chihuahuas, Yorkshire Terriërs etc.
  S = Beagles, Shelties, Spaniëls etc.
  M/L = Labradors, Golden Retrievers, Rottweilers etc.

Anderen bekeken ook