Premier Busy Buddy Bouncy Bone large
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Premier Busy Buddy Bouncy Bone large

Premier Busy Buddy Bouncy Bone

Kauwspeelgoed

Premier
174907

4 varianten vanaf € 5,99

Stimuleer uw hond door hem te laten spelen met de Busy Buddy Bouncy Bone. De Bouncy Bone is gemaakt van duurzaam nylon met een rubber bal, en geeft uw hond een leuk speeltje om eens goed zijn tanden in te zetten! Uw hond doet langermet de Gnawhide ringen als zij om het bot zitten, dan wanneer u uw hond een losse Gnawhide ring geeft. Het bot is los te draaien van de bal, waardoor de Gnawhide ringen er gemakkelijk op geschoven kunnen worden. Door de snacks zal uw hond gestimuleerd worden op de Bouncy Bone te kauwen, zelfs wanneer de onweerstaanbare snack op is. De Bouncy Bone is makkelijk schoon te maken door de nylon bot delen eraf te draaien. Verkrijgbaar in 4 maten: S =puppies, Mini Schnauzer M= Beagles, kleine terrirs M/L = Spanils, grote terrirs L = Herders, Boxers, Retrievers etc.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

L

Direct leverbaar

€ 23,99

M

Direct leverbaar

€ 8,99

M/L

Direct leverbaar

€ 16,99

S

Direct leverbaar

€ 5,99

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 174907

  • Gemaakt van duurzaam nylon
  • Met lekkere snack
  • Navulling beschikbaar

  Stimuleer uw hond door hem te laten spelen met de Busy Buddy Bouncy Bone. De Bouncy Bone is gemaakt van duurzaam nylon met een rubber bal, en geeft uw hond een leuk speeltje om eens goed zijn tanden in te zetten! 

  Uw hond doet langer met de Gnawhide ringen als zij om het bot zitten, dan wanneer u uw hond een losse Gnawhide ring geeft.
  Het bot is los te draaien van de bal, waardoor de Gnawhide ringen er gemakkelijk op geschoven kunnen worden. Door de snacks zal uw hond gestimuleerd worden op de Bouncy Bone te kauwen, zelfs wanneer de onweerstaanbare snack op is.

  De Bouncy Bone is makkelijk schoon te maken door de nylon bot delen eraf te draaien.

  Verkrijgbaar in 4 maten:

  S = puppies, Mini Schnauzer
  M= Beagles, kleine terriërs
  M/L = Spaniëls, grote terriërs
  L = Herders, Boxers, Retrievers etc.

Anderen bekeken ook