Skinneeez Pluche Vos 38 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Skinneeez Pluche Vos 61 cm

Skinneeez Pluche Vos

Fun speelgoed

Skinneez
155742

2 varianten vanaf € 7,39

Met de Skinneeez blijft je huis vrij van pluche vulling. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. De Skinneeez zijn de super zachte en platte vriendjes van jouw hond. Hun lange lijf en slappe lichaam maakt het jouw hond makkelijk om ze op te pakken, vast te houden en mee te dragen. De leuke verassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen! Blijf altijd bij je hond in de buurt wanneer hij speelt. Haal het speelgoed weg wanneer hij stukjes van zijn speelgoed af bijt.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

38 CM

Direct leverbaar

€ 7,39

61 CM

Direct leverbaar

€ 10,39

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 155742

  • Zonder vulling
  • Met pieper
  • Superzachte knuffel
  Met de Skinneeez blijft je huis vrij van pluche vulling. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. De Skinneeez zijn de super zachte en platte vriendjes van jouw hond.

  Hun lange lijf en slappe lichaam maakt het jouw hond makkelijk om ze op te pakken, vast te houden en mee te dragen.
  De leuke verassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!


  Blijf altijd bij je hond in de buurt wanneer hij speelt. Haal het speelgoed weg wanneer hij stukjes van zijn speelgoed af bijt.

Anderen bekeken ook