Pluche Skinneeez Konijn 38 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Pluche Skinneeez Konijn 38 cm

Skinneeez Pluche Konijn

Fun speelgoed

Skinneeez
158064

2 varianten vanaf € 8,39

De Skinneeez zijn de superzachte vriendjes van jouw hond. Doordat er geen vulling in de leuke diertjes zit, is het speelgoed voor de hond gemakkelijker op te pakken en mee te dragen.De leuke verrassing, in de vorm van een interne piep, houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Blijf altijd bij jouw hond in de buurt wanneer hij speelt. Haal het speelgoed weg wanneer hij stukjes van zijn speelgoed af bijt. Afmeting: 38 cm Soort: Konijn Deze Pluche Skinneeezz zijn beschikbaar in de volgende diersoorten: Eekhoorn Wasbeer Vos Tamme eend Wilde eend Haan Aap
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

38 CM

Direct leverbaar

€ 8,39

61 CM

Direct leverbaar

€ 10,09

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 158064

  • Zonder vulling
  • Met pieper
  • Superzachte knuffel

  De Skinneeez zijn de superzachte vriendjes van jouw hond. Doordat er geen vulling in de leuke diertjes zit, is het speelgoed voor de hond gemakkelijker op te pakken en mee te dragen. De leuke verrassing, in de vorm van een interne piep, houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez.

  Blijf altijd bij jouw hond in de buurt wanneer hij speelt. Haal het speelgoed weg wanneer hij stukjes van zijn speelgoed af bijt.

  Afmeting: 38 cm
  Soort: Konijn

  Deze Pluche Skinneeezz zijn beschikbaar in de volgende diersoorten: 
  Eekhoorn
  Wasbeer
  Vos
  Tamme eend
  Wilde eend
  Haan
  Aap

Anderen bekeken ook