Happy Pet Happy Faces Pluche Smiley Blauw 29x26x8 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Happy Pet Happy Faces Pluche Smiley Blauw 29x26x8 cm
 • Happy Pet Happy Faces Pluche Smiley Geel 29x26x8 cm
 • Happy Pet Happy Faces Pluche Smiley Rood 29x26x8 cm

Happy Pet Happy Faces Pluche Smiley 29x26x8 cm

Fun speelgoed

Happy Pet
156572

3 varianten vanaf € 5,69

Uren speelplezier Met deze Happy Pet Happy Faces knuffel heeft je hond uren speelplezier. Het zachte pluche lichaam en de flostouwen maken van het knuffeltje een ware speelkameraad. Zo kun je het hondenspeeltje gebruiken voor trek-, gooi- en apporteerspelletjes. Bovendien is de Happy Faces knuffel een ideaal troostspeeltje. Goed voor de tanden Wanneer je hond in het hondenspeeltje bijt worden zijn tanden als het ware gepoetst, waardoor tandplak en tandsteen wordt voorkomen. Het hondenspeeltje is ook het ideale bijtspeeltje tijdens het wisselen van gebit.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

Blauw

Direct leverbaar

€ 5,69

Geel

Direct leverbaar

€ 5,69

Rood

Direct leverbaar

€ 5,69

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 156572

  • Voor trek- en apporteerspelletjes
  • Gebitsverzorgend
  • In diverse kleuren

  Uren speelplezier

  Met deze Happy Pet Happy Faces knuffel heeft je hond uren speelplezier. Het zachte pluche lichaam en de flostouwen maken van het knuffeltje een ware speelkameraad. Zo kun je het hondenspeeltje gebruiken voor trek-, gooi- en apporteerspelletjes. Bovendien is de Happy Faces knuffel een ideaal troostspeeltje.

  Goed voor de tanden

  Wanneer je hond in het hondenspeeltje bijt worden zijn tanden als het ware gepoetst, waardoor tandplak en tandsteen wordt voorkomen. Het hondenspeeltje is ook het ideale bijtspeeltje tijdens het wisselen van gebit.

Anderen bekeken ook