Kong Extreme Ball small
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Kong Extreme Ball small

Kong Extreme Ball

Buiten spelen

Kong
159332

2 varianten vanaf € 8,99

Voor de extra sterke kauwers Kauwt je volwassen hond op alles? Steen, hout, metaal en plastic ontkomen niet aan zijn kaken? Krijgt hij elk speeltje na enige inspanning kapot? Dan is de KONG Extreme Ball het kauwspeeltje voor je hond. De rubberen bal is speciaal ontwikkeld voor de extra sterke kauwers, waardoor het speeltje bijna onverwoestbaar is. Je kunt de Extreme Ball aan je hond geven om verveling, verlatingsangst of andere gedragsproblemen die het kauwen activeren, te voorkomen. Bovendien is het ook een ideaal hondenspeeltje voor apporteerspelletjes. Goed voor de tanden Honden kauwen graag op deze KONG Extreme Ball. Het hondenspeelgoed is zacht in de mond en is prettig om op te kauwen, maar is tegelijkertijd ook hard. Ook heeft het geen hoeken, waardoor de Extreme Ball het ideale speeltje voor je hond is. Dankzij de zachtheid, voorkomt het hondenspeeltje slijtage aan de tanden van je hond. Bovendien worden de tanden tijdens het kauwen als het ware gepoetst, waardoor je hond een betere mondhygiëne krijgt. Small: voor honden tot 16 kg, diameter: 6 cm Medium: voor honden van 13 tot 30 kg, diameter 8,5 cm
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

SMALL

Direct leverbaar

€ 8,99

MEDIUM

Direct leverbaar

€ 13,29

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 159332

  • Voor extreem sterke kauwers
  • Leuk voor een apporteerspelletje
  • Gebitsverzorgend

  Voor de extra sterke kauwers


  Kauwt je volwassen hond op alles? Steen, hout, metaal en plastic ontkomen niet aan zijn kaken? Krijgt hij elk speeltje na enige inspanning kapot? Dan is de KONG Extreme Ball het kauwspeeltje voor je hond. De rubberen bal is speciaal ontwikkeld voor de extra sterke kauwers, waardoor het speeltje bijna onverwoestbaar is. Je kunt de Extreme Ball aan je hond geven om verveling, verlatingsangst of andere gedragsproblemen die het kauwen activeren, te voorkomen. Bovendien is het ook een ideaal hondenspeeltje voor apporteerspelletjes.

  Goed voor de tanden


  Honden kauwen graag op deze KONG Extreme Ball. Het hondenspeelgoed is zacht in de mond en is prettig om op te kauwen, maar is tegelijkertijd ook hard. Ook heeft het geen hoeken, waardoor de Extreme Ball het ideale speeltje voor je hond is. Dankzij de zachtheid, voorkomt het hondenspeeltje slijtage aan de tanden van je hond. Bovendien worden de tanden tijdens het kauwen als het ware gepoetst, waardoor je hond een betere mondhygiëne krijgt.

  Small: voor honden tot 16 kg, diameter: 6 cm
  Medium: voor honden van 13 tot 30 kg, diameter 8,5 cm

Anderen bekeken ook