Aqua Coolkeeper Mat Pacific Blue 60x50 cm
Beweeg over de foto om te zoomen.
 • Aqua Coolkeeper Mat Pacific Blue 60x50 cm

Aqua Coolkeeper Mat Pacific Blue

Kussens & dekens

Aqua Coolkeeper
157010

4 varianten vanaf € 34,49

Hou je huisdier koel tijdens warme dagen met de Aqua Coolkeeper Mat! Deze koelmat is niet alleen geschikt voor honden, maar ook voor katten, konijnen of fretten. Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Op deze manier kan je hond echter maar een klein deel van de overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn dan ook erg gevoelig voor oververhitting of een hitteberoerte, wat erg gevaarlijk kan zijn. Wat doet de Aqua Coolkeeper? Als je de Aqua Coolkeeper in het water legt, worden de koelkristallen in het product geactiveerd tot een verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van je huisdier en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Wanneer gebruik ik de Aqua Coolkeeper? - Bij warm weer - Tijdens het reizen - Verlicht bij stress door hitte - Verlicht bij een verhoogde lichaamstemperatuur - Kan benauwdheid verlichten veroorzaakt door hittestress Hoe gebruik ik de Aqua Coolkeeper? - Leg de Aqua Coolkeeper een paar minuten in koud water en kneed voorzichtig om de koelkristallen te activeren - Je kunt de mat direct gebruiken. De mat blijft na het inweken vochtig aanvoelen, je kunt hem dan eventueel voorzichtig uitwringen. Na een paar uur is het meeste vocht weg. - Het verkoelende effect van de mat houdt minimaal 2 en maximaal 5 dagen aan (de daadwerkelijke werking kan beïnvloed worden door de omstandigheden) - Voor het beste resultaat kun je de Aqua Coolkeeper de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. Zo is de mat de volgende ochtend droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. - Je mag de mat in de koelkast koelen, echter niet in de vriezer omdat dit te koud is voor je huisdier. Welke maat moet ik nemen? Maat Afmeting S 40x30 cm M 60x50 cm L 80x60 cm XL 90x80 cm XXL 100x90cm Lees voor uitgebreide instructies de handleiding.
Lees meer

Product

Beschikbaarheid

Prijs

Aantal

60 cm

Direct leverbaar

€ 34,49

80 cm

Direct leverbaar

€ 48,49

90 cm

Direct leverbaar

€ 66,49

100 cm

Direct leverbaar

€ 83,49

 • Productomschrijving

  Artikelnummer: 157010

  • Voor honden, katten, konijnen en fretten
  • Directe en continue verkoeling
  • Ideaal bij warm weer en tijdens reizen

  Hou je huisdier koel tijdens warme dagen met de Aqua Coolkeeper Mat!

  Deze koelmat is niet alleen geschikt voor honden, maar ook voor katten, konijnen of fretten. Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Op deze manier kan je hond echter maar een klein deel van de overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn dan ook erg gevoelig voor oververhitting of een hitteberoerte, wat erg gevaarlijk kan zijn.

  Wat doet de Aqua Coolkeeper?

  Als je de Aqua Coolkeeper in het water legt, worden de koelkristallen in het product geactiveerd tot een verkoelende gel. Deze gel absorbeert de lichaamswarmte van je huisdier en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk.

  Wanneer gebruik ik de Aqua Coolkeeper?

  - Bij warm weer - Tijdens het reizen - Verlicht bij stress door hitte - Verlicht bij een verhoogde lichaamstemperatuur - Kan benauwdheid verlichten veroorzaakt door hittestress

  Hoe gebruik ik de Aqua Coolkeeper?

  - Leg de Aqua Coolkeeper een paar minuten in koud water en kneed voorzichtig om de koelkristallen te activeren - Je kunt de mat direct gebruiken. De mat blijft na het inweken vochtig aanvoelen, je kunt hem dan eventueel voorzichtig uitwringen. Na een paar uur is het meeste vocht weg. - Het verkoelende effect van de mat houdt minimaal 2 en maximaal 5 dagen aan (de daadwerkelijke werking kan beïnvloed worden door de omstandigheden) - Voor het beste resultaat kun je de Aqua Coolkeeper de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. Zo is de mat de volgende ochtend droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. - Je mag de mat in de koelkast koelen, echter niet in de vriezer omdat dit te koud is voor je huisdier.

  Welke maat moet ik nemen?

  Maat Afmeting
  S 40x30 cm
  M 60x50 cm
  L 80x60 cm
  XL 90x80 cm
  XXL 100x90cm
  Lees voor uitgebreide instructies de handleiding.

Anderen bekeken ook